Someday

Hemma nu och har precis ätit och städat rummet, skönt att äntligen gjort bort de;d! Nu gör jag ingenting alls bara väntar på att åka in till stan. Jag Ester, John, Rasmus och kanske tobba ska till en gammalt mentalsjukhus typ(?) blir spännande men kommer va sjukt läskigt eftersom ja är så lätt skrämt och för det första är jag rädd för sånna där saker.. Men bli nog bra de! Idag har jag iaf inte gjort mycket mer än att varit på Jobline och praktiserat;P



Just nu


Nytt

Nyligen gjort mig middag, blev kyckling och ris vilket blev supergott kan jag lova! Och nu sitter jag i sängen och gör inte så mycket alls.

Efter skolan idag så dor jag och Tove ner till stan och skulle kolla lite kläder, för mig blev det en tjöja och en bh och sedan delade vi även på en milkshake, den nya smaken på Max, bananasplit. Muums!



Godmorgon

Sitte på skolan nu och väntar på att vi ska redovisa på grafen, är inte speciellt nöjd alls med det jag har gjort, men orkar verkligen inte..

Igår satt jag Ester och Amanda uppe till typ 2 och "pluggade" gick ju väldigt bra de kan ja lova, men jag gjorde iaf klart de jag skulle men tvek på om iaf Amanda gjorde de;)? aja, Jag och Amanda sov i min säng och det här va faktistk första gången de gick dela säng med henne utan några problem!:D haha Dock vaknade jag och hade fruktansvärt ont i halsen, får hoppas att det bara är något skit som försvinner fort, orkar inte bli sjuk nu.


Dagen





Ja va ska man säga, idag har iaf jag Ester, Amanda, John och Marcus inte gjort speciellt mycket egentligen, vi drog lappar om va vi skulle göra och fick fram en lista, haha! Började med att gå till hästarna, sedan blev det glass istället för baka och träffa rasmus väldigt snabbt, haha skum dag typ.  Har iaf hunnit me och sätta ihop studsmattan också;) haha men nu blir det lite mer One Tree Hill och på ett tag kommer Amanda och då ska vi plugga lite och sen blir det sova!:) hojj!

I don't wont to be

Sitter på rummet nu och gör ingenting alls, ska strax åka in till Maxi och handla lite grejer till tacos och även mat för veckan, mamma och pappa kommer inte hem förrän på lördag så nu får vi fixa maten själv.. hah aja mycket godare så, bara att äta vad som helst så;) Dock har jag extremt tråkigt just nu, Ester är med marcus och ja, jag vet inte va jag ska göra. Ser vad som händer ikväll, hade väl tänkt ja skulle kasnke hitta på något med Amanda, men hon är inte hemma längre så vi får väl se vad jag hittar på. Blir väl ligga hemma och kolla på One tree hill kasnke(?)


booom

Kom hem idag från fjällen och har i princip inte suttit vid datorn alls så har inte hunnit uppdatera, har varit in till stan en sväng och sett på scram4 tillsammas med Ester, Amanda och Sebastian, helt okej var den:) Sen slutade det med att vi gick på jakt efter lite sprit och kvällen slutade med en full Amanda och resten inte speciellt fulla alls;) haha aja.. slänger in lite bilder från fjällen, har haft det otroligt skönt kan jag lova!:)





Ingaa höjdarbilder eftersom dom är tagen med mobilen, Men nu har jag min kamera hemma igen:)


Dagen

Okej, kom hem för någon timma sedan. Det blev en lång dag, började med en sväng på stan med Amanda, fixade lite presenter typ och sedan blev det fotboll, faktiskt skoj! Efter det for jag en sväng förbi tove och lämna lite saker;) och missade bussen. haha resten av kvällen orkar ja inte berätta, ändå inget märkvärdigt nu blir det sova och imorgon är det först praktisk på Jobline sedan blir det fira Fai som blir 18 på Lördag, ska bli trevligt:)





mot stan

Vaknade nyss och gjort mig i ordninig för en sväng till stan tillsammas med Amanda. Nu ska jag gå ner och ta mig någonting att äta. Hörs när jag kommer hem! Hejs


Amandaa♥


Mamma är så snäll!

mamma - Ätit en tre rätters middag på en herrgård... vad fick du?

jag - Jasså, fyra rätters på frasses!

mamma - Åhå..

jag - Du vart just ägd, vårat var nog mycket godare!

mamma - har du bott på en herrgård någon gång? .. nähä

jag - haha, att jag har, typ..

mamma - du vet inte ens vad ägd betyder

jag - kaxar du?;o

mamma - Absolut!

jag - Jasså, få se vad du har att komma med då?;o

mamma - pucko

jag - ooh den tog!

mamma - tufft va? Förstod att det skulle vara tufft för en baby som du!

sen fortsätter de.. haha ♥


Rubrik

Sitter hemma och gör inte mycket alls, Amanda drog nyss hem och nu sitter jag och prater med Ester och smsar lite med mamma, haha alltid lika kul. Förutom att hon alltid ska vara dum mot mig!;o

Idag har jag iaf bara varit i skolan och sen har jag Ester och Amanda lagat middag, eller jag gjorde.. Kyckling, ris och sås.. MUMMA kan ja lova;) Aja vet inte va mer man ska skriva, blir att fortsätta jävlas med mamma en stund:) HEJS

Visstja känns sjukt sköt att vara ledig imorgon också, så blir kanske en sväng till stan med Amanda för att kolla runt lite.


Fotolektion

Sitter och har fotolektion just nu, Tove har nyss fotat nig lite. Vi ska fota reklambilder typ.


Hemma igen

Nu är jag hemma igen, slutade med att vi åkte och "hyrde" film och köpte chips och dricka. Dock såg vi bara en av filmerna eftersom att det blev lite sent. Men nu är jag iaf hemma igen och ska sova. Blir bara att vänta på att John skulle ringa upp. Sovmorgon imorgon också vilket känns underbart! Aja vi hörs mer imorgon. Hejdå och sovgott!;*



Tänkte bara visa att ja klippt mig, men bilden är gay. Känske inte syns så mycket på bilden men iaf ända bilden ja har.


Stan strax

Sitter hemma med ester och lyssnar på musik, strax blir det stan en sväng tillsammans med Ester, Emelie, Amanda och Marcus. Ska bli trevligt. Kändes inge kul att bara sitta hemma så vad gör man inte?(: Vi hörs när ja kommer hem! hejs:)


Helgen

Kom på att jag ska slänga in lite bilder från helgen. Förrestern så såg jag just årets första geting!;o den satte sig på mitt ben, inte okej!
Insåg just att jag knappt har några bilder men(:

Fylle svin!;)

Kattutställning

Kattutställning


Frukost i solen


Sitter ute i solen nu och äter frukost tillsammans med hundarna, John sitter inne och kollar på tv. Det är verkligen sjukt varmt ute! typ 10 plus bara i skuggan, helt galet!
På en stund börjar vi iaf rulla in mot stan och snabbt förbi skolan först. Hör senare! hejs!


Sovgott

Sitter hemma nu i soffan och kollar på någon film, har sett på stockholm- båstad innan. Ska strax gå och ta mig en snabb dusch, känns skönt att vara ledig imorgon. Men ska förbi skolan snabbt imorgon för att hämta ett papper, sen blir det lite hemligheter;) kan berätta imorgon. Har väl inte så mycket mer att säga, Gonattt!


Song in real life


Söndag

Blev ingen tid över för bloggning igår, Amanda kom hem från Barcelona igår så blev att träffa henne och sen kvällen blev lite party! Lite mer för vissa kanske man kan säga också!;) Kvällen tycker jag ändå vart lyckad bortsett från slutet men sånt får man väl räkna med.. Har iaf fått mig en fin video och lite bilder!

Just nu sitter jag iaf hemma hos john och väntar på att han ska komma upp, och har ingen aning om vad som ska hända idag, men har iaf hunnit lova mamma att springa tjejmilen med henne till hösten nere i stockholm, ska bli spännande:))



Fick en ring och en parfym av amanda när hon kom hem igår! Taaack Amanda! pusssssss
(varning för fula bilder) haha

Vilken kväll..

vet fan inte va jag ska säga längre... Blir bara så jävla less på allt detta.

Nu skiter jag i det här! Sitter iaf hemma och snackade nyss med John, han är i stan och jag sitter hemma och spelar The sims 2, haha börjar bli aningen less efter några timmar.. Fixade så jag kunde spela ändå(: Sitter oh spelar, lyssnar på musik, äter popcorn och snackar me Ester och Marcus(y)

Nu längtar ja till nästa helg då blir det stugan igen!


The sims 2


Hittde vårat the sims 2 nyss och tänkte att jag hade ändå inget bättre för mig, men öppnar förpakningen och hittar en skiva i 4 delar... Känns ju jätte bra de!


Grattis Skottt!♥

Kom hem med 5 bussen idag, har varit på jobline först sen stan en sväng. Ikväll ska jag sitta hemma och ha jätte tråkigt eftersom ja inte ha några vänner som vill vara med mig..... Näe men typ. John ska vara med rasmus, Amanda utomlands den lilla jäveln.. Som förresten kommer hem imorgon!♥ Får väl sitta hemma med mamma och pappa. Och Förresten så Fyller ju min lilla prins år idag han blir stor pojke! Hela 5 år! kan inte fatta att jag haft han så länge(: ♥♥♥♥♥♥♥


What are words

Sitter hemma och gör ingenting alls, ska strax äta och sen blir det en promenad med hundarna. Min uppdagering har varit jävulskt kass jag vet! Men har varken haft något att skriva och glömt bort det, provar väl ännu en gång med bloggandet, ser ju hur bra det har gått dom senaste gångerna men ska verkligen försöka nu!

Har i princip inte gjort något sen jag slutade blogga, men har iaf haft praktik i två veckor nu, sista dagen imorgon. Eller ja kanske man inte kan säga eftersom jag ska fortsätta praktisera där på måndagar och fredagar, känns riktigt bra! Äntligen hittat en praktiskplats som jag verkligen trivs på också! Får göra allt möjligt, som tex göra tryck, trycka tröjor, fakturera och myckeet mera, rikgit kul!:) Visstja kanske ska nämna vars jag praktiserar också? Är på Jobline, haha!

Nu ska jag äta hörs väl senare!
(Har inga nya bilder alls eftersom axel tagit med båda mina kameror till Vietnam..)


Sorlig men gillar den starkt! (:

RSS 2.0