Somewhere over the rainbow


fotografier

Heeeysan. Ligger hemma i soffan och gör inte speciellt mycket alls, var ute och fotade lite för en stund sendan och sedan har jag även kollat lite på One tree hill. Har inte alls speciellt mycekt att säga, har lite idetorka.. men hoppas på att det löser sig snart.


Canon vs Nikon

ligger i sängen och funderar lite medan John sover bredvid mig, han ska upp vid typ halv 5 så förtår han. Men iaf.. har funderat på att byta upp mig lite när det gäller min kamera, men då han jag lite beslutsångest om vad som är bäst en Canon eller Nikon. Har inte bestämmt någon viss canon eller nikon än men bara just vilket märke.. Vilket skulle ni tipsa om? Har iaf en Canon nu och den har endel för-och nackdelar.


halllloj

Sitter hemma och har precis ätit, Ester och John sitter och kollar på tv medan ja sitter och spelar tetris, haha! Har ingen aning om vad som händer ikväll men jag och john ska väl bara ta det lungt och kanske kollar på någon film;D


Fotolektion

Sitter på fotolektion nu och gör inte mycket alls, fick nyss veta att jag fick ett VG+ på min förra fotouppgift! lyckliig flickaa! Har inte så mycket att säga men ska strax på lunch och efter skolan ska jag kanske till nolia lekparken med ester, amanda och kanske john;) haha! Sen blir det väll åka hem och ta det lungt, idag kommer john troligtvis hem till mig, får typ bara träffa han på helgerna nu för tiden... ;8



okejjj?

BARA SÅ ALLA VET SÅ VAR DET AMANDA SOM SKEV MITT FÖRRA INLÄGG.

Sitter hemma nu och gör inte mycket alls, just ätit och ikväll vet jag inte rikgit vad jag ska göra. Får se vad som händer. Igår vad jag iaf hemma hos Amanda i stan och vi gick drog till nolia lekparken en liten stund, haha!

snodde bilder från Amanda(;


Stiliga brudar!


är kåt..

jag är typ kåt.. ska nog köra med amandas dildo sen när hon duschar.. aja, ska platta håret. puss

ful amanda är. men älskar hon ändå för hon ha en bra dildo jag brukar tjyvlåna! ;) hihi...

Ansiktsmask

Nu sitter jag och Amanda och har precis satt på Ansiktsmasken, hela ansiktet är varmt eftersom min va tydligen någon värmande grej. hahah! men luktar iaf vanilj;)


helgen

Sitter hemma hos amanda i lägenheten i stan och vi har precis varit en sväg på stan, Amada tog hål i örat och sen så gick vi på h&m där jag köpte en ansiktsmask, deo och ett nagelack som jag sökt jätte länge! gick på sammanlagt 79kr tror ja det va. Nu ska vi sitta och deega lite och kanske göra någon skoluppgift. Imorgon börjar jag vid halv 10 så blir skönt med sovmorgon. 

I fredags blev det ligga hemmma och vara sjuk men sedan på lördag så blev det lite skojigheter. Började med att dricka i stan och  drog sedan vidare till flurkmark vilket var riktigt trevligt. Nu orkar jag inte skriva mer så det blir lite bilder istället. HEjs



Älsklingarna

Sitter nu i en lägenhet i stan med mina absoluta älsklingar!! Blir myskväll ikväll och sen sova, skojjjit!(:


åhej..

Sitter på skolan och har just börjat grafen. Mår skit och vill åka hem, dessutom är jag skit hungrig. Men får välja att äta lunch idag eller imorgon eftersom jag inte vill gå och äta lunch på skolan själv och ingen ville följa med mig, så vad gör man? Menmen, får se om jag orkar hela dagen.

Ikväll blir det iaf att vara med Ester och Amanda!♥


bättre ändå!

Har suttit och små surat över att det ska regna i helgen.. men då kollade jag runt lite på vädersidor(?) och såg att det hade ändrats och verkar som det blir sol hela helgen! Kungg! Så i helgen blir det kasnke dricka, grilla osv. skojjit. Dock blir ändå inte helgen som planerat eftersom bajsAmanda drar iväg...... :( Menmen får väl bara gilla läget. haha, näe men får va med henne ordentligt imorgon kväll och sen när hon kom tillbaka:) haha




Inte supervarmt, men sol iaf!!:D


When love is found.

Riktigt skön dag idag! börja med en fotolektion som bestod av att jag och Tove satt ute och solade, dödade myror och spindlar. Sedan hade vi tydligen ingen samhälls så jag, Tove och Fai for till Tove och solade lite mera. Det var 34,1 grader i solen, helt sjuukt varmt. John kom sedan förbi och hämtade mig, vi for till Emelie och Amadnda som var inne i stan och fikade, blev lite mera solande och sedan blev det att åka hem och nu ligger jag i sängen och kollar på One Tree Hill. Måste förresten också säga gratttis till John som nu fått fast arbete! Min sötnos! hah:) Blir  typ att fira imorgon med middag i stan. ska bli trevligt(:



Fotolektion



Sovdags

Ja då sitter man på sitt rum och lyssnar på lite musik och ska väl strax lägga mig för att sova. Skola imorgon men har iaf sovmorgon vilket känns sköönt kan ja lova. Iof har jag sovmorgon varje dag utom torsdagar. Amanda kom förbi för ett tag sedan och vi satt väl bara och prata och gjorde väl inte så mycket mer. Gick sedan och duschade och nu sitter jag här och väntar på att John ska logga in på msn, hah!:D



Åhejåhå

Suttit ute i solen sen jag vaknade i princip, va hemma idag eftersom jag inte mådde speciellt bra.. Men det är iaf bättre nu. Har fått endel färg också(y) riktigt skönt, säkert över 20+!! Amanda kom sedan förbi och vi har suttit och snackat om allt möjligt.


Lite färg har man allt fått sig;d


Igårr, mina snyggingar;)))

Och sen även sötvalparna!! bild från i helgen;D

Mentalsjukhus

Äntligen går de uppdatera igen, eller ja äntligen och äntligen? Men försökte iaf igår men blev bara error för min del och för amanda uppdaterades det aldrig typ. Men nu ska det ha löst sig!

Kom iaf hem för ett tag sedan, slutade 4 idag. Blev sedan att gå ner till stan och vänta på bussen. Förrseten har jag ju inte hunnit med att berätta att i fredags for vi en sväng förbi mentalsjukhuset igen, den här gågen var vi fler som for dig så var inte lika rädd. Vi gick sedan runt i princip hela huset, vissa rum snuskigare än andra. tog inte så jätte många bilder men ska slänga in någon iaf! Lördagen blev bara att ta det lungt och se film eftersom både jag och John har åkt på en förskylning. Vi hörs mer senare! hejjjs;*






En lång skoldag

Sitter och håller på att göra en hemsida eftersom jag har ett slutarbete i multimedia B nu, så ska bli en hemsida med lite grejer jag  har gjort, har insett att jag faktiskt har glömt lite hur man gör men blir bra att lära sig nu igen eftersom jag ska hjälpa Amanda sen kanske:)

Strax är det lunch och sen ska vi lyssna på treornas projektarbete, ska bli spännande att se. Blir ju även att ta massor av ider av det hoppas jag på till nästa år.


En gammal bild på mig och Amanda;)


CONVERSE

Åhh nu känner jag mig riktigt jävla förbannad kan jag lova! Var med John efter skolan idag och självklart glömde jag min mobil i hans bil.. Som just nu är hemma hos honom, känns inte bra alls. Kan inte leva utan min mobil så håller på tvinga mamma eller pappa att köra dit mig, vilket inte kommer gå speciellt bra.

Förrövrigt har jag fått med mig hem ett par nya skor som jag stormtrivs i redan! Äntligen säger ja bara!:)


Hej, Hejdå

Idag har jag inte gjort en piss rent ut sagt, legat hemma och kollat på minst 6 st avsnitt av One Tree Hill har just startat ännu ett till. Förövringt har jag inte mått speciellt bra alls heller men blir nog bra strax hoppas jag. Saknar min john också!! Glömde säga det att vi firade faktistk 6 månader igår tillsammas! ♥


Psykhuset

Nu ska ni få se lite bilder från psykhuset. Det var verkligen jävulskt vidrigt! Så fort vi såg huset vagrade jag gå in! Mörkt och riktigt snuskigt, och det absolut läskigaste var när vi gick till dörren så såg vi nygjorda blöta fotspår, antingen hade den sockar eller barfota. Sedan öppnade vi dörren och där var det också blöta fotspår, där någon hade dragit fötterna efter sig! En annan sak var att John och Rasmus hade varit där tidigare och då hade dom öppnat balkongdörrar och fönseter osv, vilket var stängda nu. Nu ska ni iaf få se lite bilder.





Samma bild, men redigerade den andra lite för att fotspåren skulle bli lite tydligare.


Ahlllå

Sitter uppe på johns rum nu medan han sitter nere och deklarerar typ? Igår var jag i flurkmark på lite partyy, riktigt trevligt. Bloggar mer när jag kommer hem då ska jag även visa lite bilder från psykhuset.. så jävulskt läskigt kan jag lova!! berättar mer sen:) heeejs

RSS 2.0