Fotoväggen

Nu ska min fotovägg fyllas på, har just skickat efter 57 bilder till. det gick på 43 kr, vilket inte är dyrt alls! Äntliigen ska jag få bort den fula formen på "upptägningen" av fotografierna! tycker det inte vart speciellt snyggt när det har nästan formen av ett hjärta.. Men det ska bli bättre nu! Fotorna kommer om bara några dagar. Slutet på veckan gissar jag på!:)


Just nu..


Måndag

Helgen har varit grym! festligeheter, john och mycket annat trevligt♥ Idag var min första dag på Åhléns, inte speciellt jobbig, men kanske inte det roligaste hellet. Menmen helt okej! däremot har jag inte fått speciellt bra arbetstider kan jag lova.. 8.00 -17.00 varje dag. Kanske itne det roligaste.. Men iaf så träffade jag John idag när jag slutade, mycket trevligt. Vi gjorde inte så mycket men.

Jag vet mycket väl att jag suuger på uppdatera, speciellt under helgerna. Men på helgerna sitter jag i princip aldrig vid datorn så inte mitt fel, typ;]

               Har sjuuka bilder fulla datorn nu typ, här får ni några av dom normala iaf;)





Skolan

Jag vet att det är bland det dumaste man kan göra men jag funderar helt ärligt att hoppa av skolan, är så sjuukt less. HATAR SKOLAN! Känner inte att jag orkar med det just nu. Ända anledningen till att jag går kvar än är mina vänner! ♥


Hahah!

Hahah okej, jag vet mycket väl att mitt försök att dölja min gammla blogg inte gick nå bra! menmen, spelar inte så stor roll;)!

Förövrigt har jag precis kommit hem och just ätit en lussebulle, supergott! Och förresten så provade jag och Tove att äta sushi och det var inte gott alls kan ja lova! så  då gick vi och åt på Max istället. Mycket godare!:) Ikväll blire nog mest bara plugga och ta det lungt, och imorgon ska jag till John, vet inte än vad vi ska hitta på men på lördag ska vi typ kasnke till Lycksele:)!

Pusshej!


Gammal blogg

Haha, googlade lite efter en gammal låt och då hitta jag min förra blogg, hah skrev i den när jag gick typ första året? bara fult kan ja lova!;d


haha var tvungan att dölja namnet så ingen hittaren;)


Syrrran!


Har just insett hur kul det är att se film i slowmotion! Älskar de! dom låter drågade!<3


Lussebullar är inget för mig

Lussebullarna smakar skit. så jag slängde degen i huvudet på Ester:D heh så nu håller vi på göra nya lussebullar:)


KSK´dajslkdAS

Just nu sitter jag hemma och ska baka lussebullas, hoppas dom blir goda! Annars får jag damp;] Iaf så ska Amanda komma förbi senare då blire smaska på lussebullar osv. Mamma är i sthlm och pappa jobbar så blur ensama ikväll:)!

Har just fått veta min APU plats, och det blir två veckor på Åhléns, får hoppas jag får bra arbetstider och något roligt att göra.

Nu måste jag baka ut lussebullarna. PUSS


Grr, sexiiii. Gamm bilden.


Africa - Karl Wolf

Gammal favorit;d


Ligger i soffan och tycker synd om mig själv

Just nu ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv, fryser, hostar och mår dåligt. Har just pratat med john, och nu har jag kommit fram till att jag ska önska mig en utlandsresa i julklapp! LÄTT! Vilket det däremot inte kommer vara, men hade varit sjukt skönt måste jag säga!

Nu känner jag att jag börjar bli irriterad eftersom man aldrig får veta vad man fått för apu plats.. bläääh.



Amandaama!

Idag blir det inta att umgås något med Amanda, Hon kommer vara sur som ja vet inte vad. Idag börjar hennes första dag som rökfri. LYCKA TILL SÖTIS!;*


Favorit just nu


Gillas inte!

Känner att jag har börjat att få hot här på bloggen av en viss person. Funderar starkt på att blocka henne så hon inte kan läsa min bloggen längre. Har fått endel komentarer på senaste tiden som jag anser är hotande, och om detta förtsätter kommer jag ta kontakt med polisen! Detta är allvarlige saker!

Ett exempel på en kommentar jag fått;


Fredaag

Sitter på svenskan nu och slutar om 40 minuter! Då blire att dra till mammas jobb, sitta och vänta där tills John slutar jobba. Kommer ju bli kanonkul! Ikväll blir det typ vara i Mickels och kanske dricka.  blir nog riktigt trevligt:)


GAGAjhhaaa

Varit hemma idag, hade ont i huvudet och förskyld.. att det aldrig ska gå över;o!

Sitter iaf hemma och ser på Scrubs medan jag hör hur Ester sitter och kollar på den här tusen gånger om! tror hon sett den minst fem gånger på raken nu. Idag har jag iaf varit hemma och mest tagit deet lungt, varit en sväng hos Amanda och ätit popcorn och kollat på kommisarie späck. grym film de där!;)

Ikväll blir det iaf fara på träningen, se om jag orkar träna så mycket men ska iaf köra på och se hur mycket jag orkar. Och Imorgon ska jag nog fara hem till John och vara med han i helgen:) För det blir väl inte det vi snackade om på lördaG? (tove, sofie eller fai?)


Nu börjar jag verkligen bli trött på skolan

Ligger i sängen nu, hade tänkt läsa lite i samhälls-boken men känner att jag kommer somna direkt. Vi ser väl. Skolan kommer seriöst bli min död!

  1. Läsa ut Ondskan
  2. Samhällskunskaps prov
  3. idrottsuppgift - galet sen
  4. mediekomunikation -propaganda
  5. Graf - påsen - redovisa och lämna in
  6. Graf - almanackan - redovisa och lämna in
  7. Bokseminarie
  8. mediekomunikation redovisning(?)
  9. skriva personlig pressentation

Har säkert glömt något också. Allt detta ka vara klart den här veckan och nästa, tror ni det känns kul? inte alls kan ja lova!





krångel

Bara massa krångel idag. först alamanackan, sen skulle jag till john efter skolan men det visar sig att att jobbar imrogon , så blev att åka hem istället. Nu sitter jag och lyssnar på musik och precis gjort klart mina "hemmagjorda gelenaglar" NICENICE. eller njaa. menmen :)
pusspuss


Min tandborste


Jag just nu


Sjuk

Ville inte stanna hemma idag med tanke på min otroligt höga frånvaro. Men far absolut inte till skolan med ögoninflamation. Så sjukt less på de, funderar helt ärligt att fara till vårdcentralen eller någon ocj fråga om de finns något man kan göra åt de... (?)

Just nu ligger jag iaf i sängen och har nyss pratat med john i telefon. Han ringde och väckte mig. haha;) ska strax kliva upp och göra mig någon frukost osv.

Och visstja! Igår kväll drog ju jag, Amanda, Ester och Marcus upp till backen här i byn och åkte lite bob;) haha! Slutade med att alla snömula alla typ. var faktiskt ganska kul!

HARE BRA! Hejjjs!


Sötaste ungen!


Söndag och förskyld..

Sitter hemma och kolla på Sverige/Finland i ishocky just nu, smatidigt som jag pluggar lite smått.

John for hem för typ en timma sedan, eftrsom jag är tvungen att plugga. Men har haft det jätte trevligt i helgen, Fredags drack vi lite och spelade lite bowling med massa trevligt folk:) For hem till John och sov. Sedan på Lördag'n for vi hem till mig, åt middag me hela familjen och nå vänner till mamma och pappa osv. Även det var trevligt och slutat av kvällen blev en sväng till stan.

Visstja. Igårkväll när vi kom hem så såg vi lite på tv med Ester och Marcus. Plötligt hörde vi något och så kollade Ester bakom soffan, där satt en skogsmus! Inte liite panik jag fick då kan jag lova. Ester och Marcus kutade runt i hela rummet och försökte få tag på den medan jag å john satt och kollade på. Marcus fångade den efter att tag och kastade den i golvet så den dog:O :(( HEMSKT!


Tandläkarn

Sitter hemma och ska plugga egentligen, har psykologiprov imorong.. Har även utvecklingsamtal imorgon så börjar inte förrän vid 10:30(y)

Idag har jag iaf varit hus tandläksarn, hade ett liitet hål som måste lagas, så blir att åka tillbaka dit om ca 1 månad. inte speciellt taggande, menmen inte så mycket att göra åt de. Om ca en timma blire iaf träning, var ett tag sedan jag träna, han kommit så mycket i vägen på senaste tiden. men ska bli skoj. När jag kommer hem blire nog plugga hela natten. Ska ringa till John så får han hålla mig vaken, eftersom han ändå jobbar hela natten(;

pusssss


Visstja.  imorgon blir det att lämna in mobilen på lagnig, så har denne finna, underbara telefon tills vidare. Ska be om en lånetelefon däremot:)!


Inge mer paus.

Ligger i sängen och kolla på Pensonärsjävlar tillsammans med Ester. Måste ju seriöst vara det bästa programmet som finns! Ska strax gå och lägga mig och det blir ingen skola för min del imrogn, ska till tandläkaren.  Känns inge vidare, men ska nog gå bra, hoppas på inga hål:)!


Paus.

Nu blire paus här i bloggen och bloggar ett tag i min och syrrans blogg.

TvillingarnaGronberg.blogg.se

Tisdag

Kom hem för någon timma sedan, har varit hos John sen igår kväll:) har haft det supertrevligt! Ni skulle ha sett hans systerdotters min när hon såg mig. Svår att glömma kan jag lova. Hon vart överlycklig att se mig! hah supersöt!!:)

Imorgon blir det iaf stan med Fai och kanske sofie(?) ska bli trevligt. Sen på torsdag ska jag troligttvis träffa john igen:)

pusspuss!

Blir en randombild, Snart är mina sötavänner hemma!<3

En till blogg`?

JAg och Ester har nu skaffat en blogg vid namn www.tvillingarnagronberg.blogg.se . vi får se hur bra uppdateringen blir där. men kika gärna in iaf:)




Mina flickor

Såg precis att jag fått en komentar av Amanda sötisen! Saknar dom till tusen! nu är det bara några dagar kvar till dom kommer hem! ♥♥♥


RSS 2.0