Budapest

Okej, nu är allt klart! Tränat, duschat, packat det sista och nu ligger jag i sängen för att sova. Lärmet har jag ställt på 04:50 så det är nog dags att somna nu. Nu har jag verkligen börjat att tagga! det här kommer bli underbart! bo på lyxhotell, shoppa, resturanger, labyrinter och mycket mer! kommer bli häftigt. Är iaf framme i Budapest strax efter 12 tiden imorgon.

Sista inlägget nu iaf innan jag far, blir nog ingen uppdaterning medan jag är där. så nästa inlägg blir på måndagkväll eller tisdag:)! ha det super hemma i sverige!


Kommer alltid tänka lite extra på dig!♥




packning

Har nyss varit ut och träffat Amanda och Emanuel en snabbis, håller just nu på att packa klart. Kan nästan lova att jag kommer glömma något.. menmen blir nog jätte bra:)! Det viktigaste grejerna är iaf med nu. Strax ska jag övningsköra in till träningen så blir det ett boxercise pass med Francesca, riktigt trevligt:)!


Nästan färdipackat, blir inte att ta med sig så jätte mycket så det ryms mycket på vägen tillbaka:)!



Kvällen är planerad

Rästen av dagen är som planerad, nu sova, packa, träna, duscha, packa, sova! känns skönt! inte länge kvar nu tills vi drar till Ungern/Budapest. När vi bokade resan kändes det som månader kvar, och nu är det så nära! kommer bli superkul!:)

Skriver något senare, för nu har jag tänkt sova en stund! pusss;*


Torsdagmorgon!

Okej... Provet gick jätte dåligt. Partiledarna kunde jag men kunde fan inget om partierna osv. Blir nog ett IG på det där provet.. Aja inte så mycket att göra åt de. Nu har jag iaf typ 2-2½ timmas multimedia, blir att sitta och skriva koder i HTML, kanske inte det roligaste direkt. Sen slutar jag iaf. och det blir inge mer skola förrän på tisdag igen! Skönt!:)


Samhällskunskap blir min död

Samhällskunskap måste seriöst vara det tråkigaste som finns! Sitter nu och försöker lära mig partiledarna och vilkat parti som hör till vilket block. Blir gaaalen! Lär ju bli ett IG för min del, tråkigt nog. Hjälper ju inte direkt heller att Ester och Marcus just satt sig här och börjat kolla på tv. Kan ju säga som så att tv:n är lite intressantre;d!

Menmne, är väl bara att fortsätta nöta in all skit. Hare!


AJFLS




Så här ser det ut just nu hemma hos oss, Marcus fick inte komma sig in så Skott la sig på han!:) Har lärt han allt jag kan! ... okej det där kan låta lite fel kanske... (?)

Sean banan

hahahhahha, fick just ett meddelande på facebook!;d


förtydliga mitt hjärta

Har suttit och funderat på att förtydliga mitt hjärta på handen, har nu kommit fram till att göra det också. Jag gjorde det i början på Augusti 2009 alltså har jag haft det i lite mer än ett år. Jag tycker inte att den är ful på något sett och den kommer redan alltid att finnas där, så då kan den lika gärna synas lite till.

En bild på när jag nyligen gjorde hjärtat, då hade jag även bläck i de, men det tog jag bort senare. så nu är det endast ett ärr.


I need you now

Musik i öronen och en grymt tråkig graflektion, vi sitter och designar påsar. Parking mania är såå mycket roligare!:) slutar iaf om en timma, antingen följer jag med Sofie och Tove till Mias och äter lite, eller så drar jag väl hemåt och gör någon spännande.

Nu är det iaf bara två hyfsat korta skoldagar, riktigt skönt kan jag lova!:)


Finbild'n!


Godmorgon!


Drömmen just nu!

Rubrik

Kom nyss in från att ha varit ute med Ester, Amanda och Marcus, vi gick upp till skolan, spela biljard, snacka osv. mycket spännande kan ja lova! Slutade med att alla hade skrämt upp varandra och vi gick hem, hah;d

För övrigt så har vårat prov vi skulle haft imorgon flyttats tills på torsdag så det blir mer tid att plugga! (y) nog för jag inte tror jag kommer plugga så mycket mer menmen..





Min mobilkamera är otroliiigt bra!

I ett förhållande


redovisning

En redovisning avklard, strax blir det en till.. Hata är det ända jag kan säga!

Somnade i soffan

Somnade i soffan med min lilla vovve:)!

Rubrik äe inte min grej!

Kvällen har jag tillbringat tillsammas med Ester, Amanda och Mårten-Tobias! Supertrevligt, vi skulle gå och köpa cola men det var låst.. Kom fram till att det är lite kul att Emelie är portad från Corona och Amanda är portad från en godisautomat, lite kul var det iaf, haha:D

Var förresten också hos kusinerna idag, vi firad både mig och Ester och våran moster. Jag någon slags godia och 20 stycken tior! Ester fick samma sak i princip fast hon fick bara 16 stycken tior! haha det tycker jag var lite kul;] Blev även lite prat om resan, om vad vi ska göra osv, riktigt taggad nu:)!



Mina flickor!

Budaslottets labyrint

Kommer bli riktigt häftigt! Under budaslottet är en gigantisk labyrint som användes under medeltiden, där ska vi vandra omkring en del, försöka hitta ut:)!



Ser lite läskigt ut om jag får säga det själv!;d

Gårdagen

Var tänkt att jag och Ester skulle hänga med Amanda och Emelie till Hörne ikväll, men blir inge.. tråkigt nog.

Idag har jag bara tagit det lungt, vaknade hos amanda i morrse, hängde sedan med mamma till stan, jag och Ester kollade på lite kläder, åt på Frasses sen åkte vi med pappa hem. bara lungt.

Bilder från gårdagen


två bilder



Fota, bada, sova

Sitter hemma hos Amanda nu, Hon har suttit och klagat på min uppdatering.. men hon ska fan inte säga mycket!;)

Iaf, jag och ester har just fått sminka Amanda, haha och nu ska vi fota lite, kanske bada, sova osv:)! blir gött!

Amanda lite depp igår!

Dans hela dagen.. nästan iaf.


Sitter med denna tjej och väntar på att lunchen öppnar för att snabbt äta och sen har vi ett till pass dans. Kanoners!:) sist blir det ett kort pass svenska, sen hem och sova!:)

S/V


Utturåkad

Har multimedia B, håller på lära mig html. sjuktråkigt.


Godmorgon



Middag

Kvällen har varit super trevligt, med middag, fotografering osv:) my mobil har jag även fått hem nu. Kanoners! Men ska sova nu, nyss lämnat in fotoläxan också.

Gonatt!



Fotolektion

Nu sitter jag och Tove inne i fotosalen och bara väntar på att få sluta. Nyss varit ute och fotat lite till fotouppgiften, men blev inte rikgitg nöjd. Blir att fota mer hemma ikväll gissar jag på.



Godnatt

Just städat lite nu blir det lägga sig och se klart The blind side, taggar imorgon! då blire ny telefon, nytt objektiv och så kommer mina flickor och ska äta tacos hemma hos mig!:) ska bli supertrevligt!
Sovgott


Nytt från Cyberphoto

Just lagt en beställning på en ny mobil och ett nytt objektiv. Får hoppas att det blir bra nu också!


Hål i örat

Nyligen kommit hem från Tove, vi färga underhåret på Tove och en slinga i mitt hår. blev rikgit fint på Tove men på mig syndes det ändå ingenting. Sedan skulle jag ta ett till hål i örat, så Fai fick sticka igenom nålen, gjorde inte speciellt ont men fick tyvärr inte igenom något örhänge sedan... lite surt ja! Menmen, ska göra om det någon dag snart:)!

Strax blir det idol, bye!



Supermarioo

Snart börjar graflektionen igen, och det är inte speciellt länge kvar tills vi slutar. Då blir det att dra ner på stan, Tove ska köpa hårfärg, sen ska jag Fai och Sofie hjälpa Tove att färga hennes hår. Nu måste jag lägga igen datorn och fortsätta rita skisser typ.

Harebra!

Supermario!


Godmorgon

Har nyss haft samhällskunskap, vi kollade på valdebatten. inte speciellt kul alls! Nu har vi iaf graf i 5 timmar UNDERBART! eller något i den stilen...

Vet inte vad jag ska skriva just nu, skriver senare! Sofie ska iaf få spö för hon sa till läraren att jag skrev mitt namn efter henne, än fast jag inte gjorde de:O


Skola+Träning=Sovaa!

Nu ligger jag i sängen, nyss duschat och är jätte trött! vilket jag alltid är efter träningen. Menmen, måste ladda ner The blind side och göra klart grafläxan.. uschusch! Har väl inte så mycket mer att skriva just nu. Nu kommer iaf några bilder från idag:)!






Sovgottt!;*

Måndag

Idag har hela medieprogramet varit och haft lekar på universums ängarna typ(?) var inte det roligaste kan jag lova! Efter det blev det "lunch" vi fick en halv fralla och en festis.. aja. Eftrer lunchen skulle vi kolla på någon bildspel, så sjukt tråkigt, slutade med att jag somna!

nu har jag inte tid att skriva mer, Skott kommer just inspringades! och jag måste äta innan träningen! uppdaterar ikväll med bilder från dagen!:)


Ett par nya leggings från h&m fick jag med mig hem. 99kr


Inte på mitt bästa humör.

Godmorgon!
Jag och Ester sov hos Amanda igår, vi såg film och åt popcorn&chips bara mys! Men sova blev det inte mycket av. Vi gick och la oss men Esters mun gick ju som en jävla.. ja vet inte va! Hon vart iaf tyst kring 3 tiden och då kunde man äntligen somna! Däremot vaknade jag sen bara 3½ timma senare av hög musik! då var jag inte glad kan jag lova! Tog bara mina grejer och  gick hem, orkade inte ! haha


Amandaa

Nu drar jag över till Amanda och sover där också! myspys!:) Har sovmorgon till halv 10 imorgon så kan ta en senare buss, det gillar vi!(y)
pusshej Sovgott!;*


Tips!

Ett tips enligt mig! Redigera nivåer och färger, blir mycket finare enligt mig!:)
Exempel;
´






























Redan nu..

Ja jag har inte sååå mycket att skylla på för jag har varit dålig på uppdatera, men känns tråkigt att uppdatera när man inte har bilder osv. Men ska snart skaffa ny mobil, med kamera! då kommer uppdateringen troligtvis bli bättre.

Aja, igår blev det iaf festligheter. Först på Ersboda där vi fick gratis drickaaa(;)) sedan drog vi vidare till Hörne, hade riktigt trevligt faktiskt! kom hem kring halv 2 sedan direkt ner under täcket och somnade. Imorgon blir det iaf en ny skolvecka och jag hopppas vi inte har några prov eller läxor, för det orkar jag inte.. Men imorgon är det iaf friluftdag om jag inte mins fel:)

Visstja! igår han jag en sväng förbi h&m och köpte ögonskugga och två penslar, framför allt var det bara för att jag ville prova sotning, och jag gillare faktikst:)! riktigt nöjd!


Ögonskuggan&penslarna

Två fyllon som var på "efterfest" hos mig i fredags!;)


Spotify- Nya låtar

Just nu sitter jag och lyssnar/spelar in låter från spotify, Otroligt smart grej egentligen. Iaf så ska jag väl forsätta spela in några låtar så man får nytt och bra på mobilen(y) Ska sedan gå och göra mig lite middag med brorsan, fläskfile tror jag det blir, muumms!

Ikväll ska jag troligtvis bara sitta hemma, kanska träffa Amanda något om hon inte skulle på Corona. Annars blir det väl bara sitta och hänga framför datorn eller tv;n.



Favoriten just nu: Demi Lovato – Don't Forget

Fredag&Välkommen!

Gjort en blogg nu för typ 100 gången, nu blir det ett sista försök på att blogga och då också vara bra på uppdatera!

Sitter iaf hemma nu, stannade hemma från skolan eftersom jag vaknade med fruktansvärd huvudvärk. men har nyligen tagit mig en ipren så känns bättre nu. Ikväll drar mamma och pappa till stugan, så jag syrran och brorsan är home alone tills på måndag! Skönt!





RSS 2.0