Plugg

Okejj, nu har jag duschat osv. Och nu är det dags för lite plugg, har svenska redovisning till imorgon som jag måste träna till. Sen har jag iof en hel del fler grejer(?) men får se ifall jag tar tag i det nu när jag redan är igång. Skulle iof vara skönt att få bort det, frågan är ju bara om jag kommer göra så mycket överhuvudtaget.

Men har iaf laddat med mobil, plugg och musik! Hejs:)


Semla

Amanda drog hem för en stund sedan, hon kom över och åt semlor med mig. Jag gjorde en åt oss var. mumsiigt!:)


Ove Sundberg



Härlig snubbe det där! Nu har jag iaf tagit hem nästa söndags Solsidan alltså avsnitt 4. Så nu ska jag ta och kika på den och sen blire en duch. Efter det får vi se vad kvällen bjuder på!(:


Hemma

Nu har jag kommit hem, var en sväng på stan innan jag tog ett bussen hem. Fick med mig en ring, hårspray och en varmeskyddande spray. Jag hade tur och fick sälskap av Amanda på bussen hem också! Nu sitter jag och gör ingenting alls men ska strax över till Amanda. Hejs!




Ny header!

Klicka F5 ifall ni inte ser den!;d

Sitter iaf på svenskan nu och försöker att hitta hur man kans länga grejer på powerpoint. Men tror ja har kommit på de nu! Fick också precis veta att idag är det Mickes sista dag på skolan, känns tråkigt.. Men kommer ju garanterat träffa han mer eftersom han känner mamma och pappa.

Måndagar känns alltid så otroligt värda för mig, börjar 10:10 och slutar 11:20 känns ju aningen ovärt. Men ändå sjuukt skönt så det går bra för min del!

Nu blire lunch, lär ju inte vara speciellt gott men vi ser väl;D! Sen blire 1 bussen hem!(y)

Wallander - Hämnden

Ja nu sitter jag hemma framför tv;n och kollar på Wallander - Hämnden som går på 4an just nu. Sen blir det dejta kudden eftersom det är skola imorgon. Dock har jag bara en lektion vilket känns himmla skönt! Har även hunnit me att toppa håret lite, är så himmla slitet, MÅSTE till frisören snart!


En osminkad Klara


Helgen

Helgen har varit grym! I fredags drog jag John, Rasmus, Emma och Tobba till Rasmus stuga drack tequila åt tackos osv, riktigt mysigt. Lördag drog vi till vindeln åt hamburgare sedan drog vi vidare mot mickels där pojkarna kopplade in basen i Johns nya bil!:) Dock gick inte allt som planerat, kablarna passade inte i sterion. Menmen.

Kvällen blev bowling tillsammans med John, Ester, Amanda, Emma och Rasmus. Dock förlorade jag båda gångerna:( Men jag skyller på dom störda tjejerna bredvid oss! haha. Sen drog vi vidare mot stan körde omkring kanske aningen för fort.. vilket polisen såg. Tobias ringde och varnade oss att dom va efter oss så vi drog snabbt och släppte av Rasmus och Emma. Då fick vi ett sms av Linnea där det stod att dom blev tagna! hahah riktigt skoj;)! När vi drog för att köra förbi och skratta åt dom mötte vi en till polis som kom efter oss, men dom gjorde ingenting, vilket var himmla tur de:) haha

YEPP. Nu blir det dra ut en sväng med hundarna, hejssS!

Bildbomb från fredagn(:





sköööönt!

Var hos Amanda en stund tidiagare idag, drack massa c-vitaminer! Men iaf Amanda skaffad sig ett lite speciellt jobb undertiden vi vad där, får se om hon berättar om det själv senare. Sedan kollade vi även på resor till Turkiert, inte länge kvar tills vi måste boka den. Vi ska fara ett par stycken till Turkiet i till hösten, kommmer bli grymt! Bara pengarna som är det lilla problemet. Men ska nog lösa sig:)!


Nytt

Nu har jag gjort om lite på rummet, till detta saknas endast lamporna nu:)!


Torsdag

Idag har jag gjort något som man inte direkt gör dagligen. Ester har köpt en ny säng som är 140 stor. vilket visade sig att den var förstor för att ta upp till hennes rum via tappan, så idaag var jag tvungen att hjälpa pappa och Ester att dra upp den där sängen upp till balkongen och sen in. Det var absolut inte det lättaste kan jag lova! Men nu är den på plats, och snart har jag städat klart mitt rum. Men bör däremot börja plugga nu:(! HEJS

Ögonskugga



Ligger hemma och är sjuk och har legat och klickat runt lite på bloggar och hittade då denna tävlig, så tänte bara att det skulle vara en kul grej att vara med. Alltid bra med nytt smink. eller hur!? IAf hon lottar ut dom här sex stycken olika ögonskuggorna, ifall någon fler vill vara med klcka HÄR! 


Ajjaj!

Har just klämt mig på en tång, gör skit ont!:( Fick två stycken blodblåsor precis bredvid varandra. Ajaj!
Det sjuka är ändå att Ester fick en blodblåsa tidigare idag när hon var i skolan och sen frågade hon mig när vi kom hem ifall jag också ville ha en och att hon kunde hjälpa mig. Men det behövde hon ju tydligen inte!!

hahah, ser typ ut att ha världens fetaste finger;)


Solsidan

Har precis kollat på Solsidan avsnittet som sänds på söndag, Ove är ju kung! Han skulle man inte tacka nej till som pappa! hahha:D Nu blire vänta ett tag till nästa avsnitt..


foto

Har varit i stan med Tove idag och fotat eftersom vi har en fotouppgift, gick inte speciellt bra med fick iaf en bild. Kanske inte speciellt fin men aja, måste fota två till senare.


Onsdag

Okejj, nu kommer.. Dag 02 - meningen bakom ditt bloggnamn

Okej vad ska man säga, jag valde mitt blognamn för att det skulle på något sett koppla till mig, vilket då självklart blir med mitt namn, och Maria som mitt andranamn. jaa.. va mer ska man säga;d?  blir bra så.

Min hund är ett svin!

Ja jag vet inte rikgit vad jag ska kalla han, han är helt enkelt en idiot rent ut sagt. Han har nämligen hoppat på ett rådjur idag två gånger! och bitit det så den börja blöda och bara gick och la sig under en gran för att ta skyd... Stackarn.. Pappa for iaf hem och lämnade hundarna och åkte tillbaka med ett äpple också för att den skulle få i sig lite mat. Men när han kröp fram till den sprang den iväg. Menmen, tycker synd om den.. Nu ska iaf Skott få gå i koppel ett bra tag!!


Tidsfördriv

ღ Dag 01 - en nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv



Jag älskar min hund mer än allt annat på denna jord.
Jag har en tvillingsyster som ofta kan vara ganska jobbig, men gillar henne ändå.
Kan inte somna på kvällarna om jag inte kollar på film.
Jag har egentligen hyfsat lockigt hår, men har det aldrig eftersom jag itne gillar det.
Min favorit maträtt är moussaka.
Jag är ganska barnslig enligt vissa.
Jag har väldigt dålig fantasi, kommer aldrig på någonting, tex. nu
Jag bor i skogen, i strömbäck finns typ 50 hus? vet inte exakt
Jag är beroenda av tuggummin, blir galen om jag inte har tuggummi, köper så fort jag har slut. Akut!
Jag går ändast skola vissa dagar. tisdag, onsdag, torsdag och halva måndag
Jag har världens finaste pojkvän!
Det västa jag vet är spindlar, ormar och ödlor
Jag älskar att resa, speciellt till varma ställen.
Jag är jätte kass på att hantera pengar, slösar alltid mer än vad jag egentligen har.
Jag suger på engelska HÖHÖHÖ

Bara för alla andra göre

ღ Dag 01 - en nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - meningen bakom ditt bloggnamn
Dag o3 - en bild av dig och dina vänner
ღ Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
ღ Dag 05 - en bild av en plats du varit på
ღ Dag 06 - favorit superhjälten och varför
ღ Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
ღ Dag 08 - mål på kort sikt för denna månad och varför
ღ Dag 09 - något du är stolt över de senaste dagarna
ღ Dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
ღ Dag 11 - en annan bild av dig och dina vänner
ღ Dag 12 - varför började du blogga?
ღ Dag 13 - en bild av ditt rum
ღ Dag 14 - en bild på dig och din familj
ღ Dag 15 - sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
ღ Dag 16 - en annan bild av dig själv
ღ Dag 17 - någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
ღ Dag 18 - planer / drömmar / mål du har
ღ Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
ღ Dag 20 - någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
ღ Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
ღ Dag 22 - vad gör dig annorlunda än alla andra
ღ Dag 23 - något du längtar för mycket
ღ Dag 24 - ett gammalt brev till dina föräldrar
ღ Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
ღ Dag 26 - din favorit tid på året
ღ Dag 27 - varför gör du så här 30 dagar utmaning
ღ Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
ღ Dag 29 - vad har du lärt dig 
ღ Dag 30 - din favoritlåt.

Klickade hem lite nytt smink från E.L.F



Har klickat hem lite nytt smink från E.L.F. Allt ovan ska komma hem till mig någon gång nästa vecka, allt gick sammanlagt på ca 170 kr. Det mesta går på endast 18 kr.  


Orkar inte det här.

Förstår inte rikgit.. Känns som varända person jag känner är sur/emot mig just nu. Har jag ens gjort något? Orkar verkligen inte det här, vill bara vara hemma, ligga i sängen och aldrig kliva upp. Funderar även på skaffa mig ett jobb och skita i skolan helt. Vet att det är dumt, men orkar inte.

ja vad ska man säga?

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH. Åh orkar inte de här. Skärp dig!

Sitter hemma och kollar på simpsons nu, min dator har slutat funka så sitter vid Esters. I helgen har jag varit med John och även varit på Fortet med Ester och Amanda. Orkar inte skriva mer. vi hörs!

snabbredigering




Bara jätte snabbt och slarvigt, hade tråkigt och ville bara sitta och redigera något. (:



Fyfan för dig!

Inte uppdaterat på ett tag, har inte orkar. Har iaf varit på vårdcentralen i onsdags och kollat upp huvudvärken, var väl inte till någon större nytta men. aja får se hur det där blir.

Jag vet inte varför jag skriver egentligtn är jävulst less och har bara lust att slå någon! Jag förstår mig inte på dig!? Du är verkligen en person jag inte tål och aldrig förmodligen kommer göra det heller. riktigt falsk, vågar inte vara ärlig, ljuger osv. USCH! Skärp dig. jag vet att du inte gillar mig men bara för det behöver du inte hålla på som du gör. Stå för vad du tycker!

Little Fockers

Imorgon har John föräldrar bjudigt med mig på premiären på Meet the Parents: Little Fockers. Ska bli riktigt trevligt, före blir det middag hemma hos dom. Men nu ska jag sova, ser om jag skriver något imorgon annars blir det troligtvis i slutet på helgen. Gonattt!!


2010s höjdpunkter











Och myckeeet mer!


Vill ha!


Skolan kan ta sig!

Okej ska kanske skriva så det blir rätt, jag ska onte sluta skolan helt men ska troligtvis om allt går rätt bara fortsätta gå vissa kurser, och sen praktisera resten. Det är det vi ska snacka om imorgon på mötet. Idag är jag hemma, och det finns massor av anledningar till de. Men imorgon blir det iaf skola. Btw nåågon i dansgruppen som vet om vi ska ha ombyte ???


Fyfaaaaaan!

En dag i skolan har gått, och jag är redan sjuuukt less. Förstår inte hur det här ska gå för mig. Iaf ska jag på möte på fredag, vi ska tydligen fara och fika på Nk och ha mötet där. Hoppas verkligen vi kan lösa detta men det som gör mig ledsen är att jag kommer kasnke tappa kontakten med många... vilket jag verkligen inte vill. Varför är jag så misslyckad? varför kan inte jag bara gå i skolan som alla andra, vad är felet?.

Need You


Galet trött

Ligger i sängen och håller på att somna, dock vill jag inte sova eftersom då kommer jag aldrig somna ikväll. Men har iaf mig en RedBull i handen så kanske håller mig vaken en stund till(;

Första dagen i skolan har varit ganska lugn, inget speciellt jobbigt egentligen. Men trevligt att träffa allt folk igen. Däremot vill jag gärna ha tillbaka lovet nu.. Efter skolan blev det iaf att följa med Tove och hämta hennes nya glasögon och sedan gick jag tillsammasn med Ester in till stan och skulle möta Marcus. Köpte mig även en tröja på Nicole.

Dags för en liten powernap. hörs!

Skola strax..

Har inte orkat fixa bilder på det nya grejerna, ser vl om det kommer upp något senare.

Ligger iaf i sängen nu och vill sova men det går inte! så nu ligger jag och lyssnar på musik och klickar runt lite på internet. Hittar ingenting kul alls! IAf så har mamma klippt lite på mina toppar ikväll, skönt att få bort det färsta slitna. Men tankarna går ju bara till att det är skola imorgon och lovet faktiskt är slut! HEMSKT! Lovet har varit grymt! Bortsett från att John körde på en ren! Det var riktigt hemskt, vägrade gå ut ur bilen. Men annars har det bara varit grymt skönt och otroligt trevligt lov. Ja vad ska man säga... Kanske dags att försöka sova, men först ska jag ta hem lite musik till mobilen. HEjjjs!



Bara några skrotbilder får lovet, har itne så många nya.


Bakis?

Njaa. Faktiskt inte! Har den turen att jag i princip aldrig blir de, har hänt en enstaka gång! Sitter iaf hemma nu, just kommit hem från stan. Blev ett par nya byxor, linne och ett par skor. Riktigt nöjd! Lunch på nattöppet, och fika på hedvigshörna(?).

Ja och sen till helgen.. I Söndags blev det fortet på megazone tillsammans med John, Magnus, Angelica, Roger och en till pojk som jag inte kommer ihåg namnet på. Var faktiskt rikgit kul, har typ bara hört skit om det. Men skoj vare. Måndag var tänkt som någon sorts pluggdag, men slutade med party! Emelie ringde och hörde om vi skulle med och inte tackar man väl nej till de! Blev en trevlig kväll även de:)

Bilder på dom nya grejerna kommer senare!:)


Byee

Duschat, fixat mig, varit en sväng hos Emelie och Amanda och strax kommer John och hämtar mig. Har inte mycket alls att skriva men John försöker tvinga mig hjälpa han att städa hanns bil ikväll, vilket han kan glömma;)! Menmen nu kommer han så vi hörs om någon dag! pusshejs!


 

 


Tillbaka på Söndag troligtvis

Vaknat, varit hos hästarna en sista gång och strax ska jag hoppa in i duschen. Sedan drar jag iväg till john, ingenaning om vad vi ska hitta på men ska nog hitta på något. Kommer inte uppdatera nå mer förrän kanske söndag eller kanske måndag gissar jag på. Kommer inte ha tillgång till dator så.


Ansiktsmask

Sitter med Ansiktsmask i ansiktet just nu och lyssnar på musik. Snart är det dax att sova eftersom jag ska upp till hästarna, sista dagen imorgon! Imorgon kommer Emelie och Amanda hem från Egypten! är inte liiite avundsjuk, säkert skitbruna och haft jätte skönt! Har suttit och kollat endel sista minuten resor och blir grymt sugen på att bara dra iväg någonstans, däremot har jag inte pengarna... 

Har kommit fram till några nyårslöften btw!

- Få kontroll på min ekonomi! VIKTIGT 
- Träna
- Och en sista grej som jag inte har tänkt skriva ut;)!

GONATT! skriver när jag vaknar:)!


Hole in one and Forever strong

Sitter och kolla på film nu, fick mamma att köra in till stan ändå blev två filmer för min och Esters del. Hole in one och Forever strong. Får hoppas att dom är bra.  Hörs senare ikväll hejss:)!


Bajsplockare

Jaa då har man just varit och mockat hos hästarna, imorgon är sista dagen med tidig morgon!, dock börjar skolan strax vilket jag inte alls är taggad på. Men mamma har snackat med min mentor och det är inte helt omöjligt att bara gå vissa kurser. Skulle vara rikgit skönt! men vi ser väl. Just nu ligger jag i min säng och har tråkigt, ska tvinga mamma att köra in till stan ikväll och hyra någon film, får se hur det går!

 


Fixade ny header igår!

Före;

Efter;



Vad tycks?


Booooring

Sitter på rummet med Ester, just gjort en fruktsallad. Nu blir det bara dryga vid datorn!;d


HEjS

Lugn dag idag, har i princip inte gjort ett skit. Varit hos hästarna, och hängt me och handlat på Ica, inte hänt så mycket mer än så. Ikväll far lilla johniiboy ut på krogen med sina vänner. Blir inte att träffa han nå mer förrän på fredag. Och han har tydligen något jävliigt hemligt som jag inte får veta... Frågan är ju bara om det är så stort som det låter eller om han bara håller på sådär för han vet hur myckeet jag hatar att inte få veta saker! Menmen nu skricker mamma, dags att äta!;d


Nya sängen!

Nu blire första natten jag sover ensam i min nya säng, kommer kännas tomt. Har fått en 185cm säng nu istället för min fjuttiga 105cm säng tidigare. Otroligt skönt kan jag lova! Nu saknas bara en stomme till den, men det ska fixas!:)


Klaga inte på mitt rum och bäddningen av sängen, orkade inte;)


Jauuu

Okej.. om vi säger såhär Jag kommer nog inte vara speciellt duktig på uppdatera förrän jag börjar skolan igen. Blir mer dator osv!

Iaf så nyår var helt okej! kanske inget direkt speciellt men vi hade skoj iaf. Blev hemma hos Emma med ett par stycken trevliga människor. Vid 12 slaget drog jag och john ner till stan där vi träffa ett antal vi känner. Riktigt trevligt. Kvällen slutade hemma hos mig med en aningen full pojkvän;d Iaf så sköter ju jag och Ester Emelies hästar i veckan! Bland det drygaste jag gjort helt ärligt! kan aldrig göra något utanför byn i princip. Hästar har smitit, tagit sönder saker, mocka är nog det värsta jag vet och en häst är brunstig, dom blir galna. Bara jobbbigt! nu ska jag över och ta in dom också! Hejs!;d

RSS 2.0