Aja. Känns inte som jag klarar utav att uppdatera.

Okej jag har inte uppdaterat på år och dar känns det som men kan inte heller lova att jag kommer göra de. Är i princip aldrig hemma och sitter nästan aldrig vid datorn. Men kan allti uppdatera när jag har tillgång till datorn.

Sitter iaf just nu och lyssnar på när ester läster lite i en blogg. HAHAH! rikgit spännande;) Iaf julen har varit och jag har fått massor av fina saker!

- Parfym
- Presentkort
- plattång
- Byxor
- Pengar
- Handduk
- Örhängen
- Kofta
- Smink
- Necessär med innehåll
- Hårborste osv.

Tror de var allt. Men nu ska jag äta! Hejjjs:)


uppdateringen gillas!

Okejjj.. skärpning! min uppdattering är verkligen kass och jag vet om det mycket väl! men har nästan aldrig tid att uppdatera på helger och då glömmer jag alltid bort det på veckodagarna. Men ska se ifall jag ska kunna skärpa mig(?)

Iaf så sittar jag nu utanför klassrummet där resten av min klass har engelska, min lektion var tydligen inställd. Har varit en sväng på stan med John, han kom och hämtade mig så for vi och träffade hans föräldrar också. Köpte hårfärg till både mig och Ester, ska nog bli bra det där;p Imorgon är det lilla julafton hos nå kompisar till johns familj, ska bli skojj. Och när jag slutar idag så blir det stan med Ester och kolla på kläder. Känns som allt vart jätte rörigt nu. menmen iaf lite uppdatering:)! hejjjjs!


Förresten..

En före och efterbild, måste säga att det såg ganska mesigt ut från början. Eller?;d



DUMMA MIG

Kommit hem efter en kung helg. Nu blir det godis och kolla på Dumma mig. Pusshejs! skriver sen:)


Fotoväggen klar!


Klar! Vad tycks?:)


Hjärta!


Bruno Mars - Grenade


Åhléns

Just nu sitter ja hemma och har sjuukt ont i fötterna! har gått omkring ända sedan jag vaknade i morse i princip. Men annars gillar jag att jobba på Åhléns, trevligt folk osv. kasnke inte bästa arbetstiderna enligt mig men.. Synd det bara är praktik och jag måste tillbaka till skolan sen.. Aja kanske kan få något extra jobb senare. '

Kom hem med 5 bussen och kollade brevlådan, och vad finns där om inte mina kort jag beställde i måndags kväll!:D Nu blir det musik, sätta upp bilder och sen tills sist städa rummet lite. Puss hejs!;D



RSS 2.0