Internet är tillbaka

Har itne bloggat sen i fredags och det är därför internet inte har fungerat, så klaga inte på mig. Har insett att livet blir fan mycket jobbiagare utan internet, inte alls samma möjligheter att få kontkt me alla. menmen, det funkade ändå dom här två dagaran.

Fredags blev bara en lungn hemma kväll, bara jag och Ester. Sedan lördag på dan for jag och Ester in till stan, Ester skulle träffa Christian och jag skulle träffa Fai. Blev så att alla vi var med varandra även Christians tre kompisar. Hade jätte trevligt, Kvällen blev att jag Ester, Fai och Sofie festade hemma hos Christians kompis Viktor. Även där var det riktigt trevligt, lite galet men. Vissa fullare än andra!;) Men min kväll var ändå lungn, och jag är riktigt nöjd:)!


Hemma idag

Blev att stanna hemma idag, bråka en del med mamma och pappa så kände verkligen inte att jag orkade komma mig iväg i morrse. Men har nyss pratat med mamma och nu känns det lite bättre iaf. Så idag blir det bara vara hemma och ta det lungt. Mamma och pappa ska bort ikväll även Axel så blir bara jag och Ester hemma, så vi ska äta finmiddag osv:) haha

Fick söta sms av mina älskligar igår, nu är dom troligtvis framme i Turkiet om att gått som det ska, planet var försenat och så men jag tror allt ordnade sig till slut:)


Dålig uppdatering..

jag vet, jag suger på uppdatera just nu, det händer bara inte så mycket spännande i mitt liv just nu. För tillfället så är jag hyfsat sur på Emelie och Amanda som snart lyfter med planet från umeå och far till turkiet, bara sjukt onödigt! Så dagen har jag varit i skolan sedan varit med Emelie och Amanda och sagt farväl;) hah. Detta betyder ju att lovet kommer att suga..(?) Men i helgen så skulle kanske jag, Sofie, Fai och Ester hitta på något, hoppas på de:)! 

Nu ska jag ta och kolla på någon film och äta upp min kolaboll! Åt en i skolan idag och den var supeer go! så kom jag hem så har mamma och pappa köpt en stor förpakning av dom av grannarna;) ! de ägde!

 

                                                  hahah sär, jag vet!


paranormal activity 2

Nyss varit på bio med Ester och Amanda, filmen var helt okej enligt mig men tydligen inte enligt Ester och Amanda. Vi såg paranormal activity 2, har inte sett ettan så kan vara därför jag tyckte den var bättre eftersom dom andra sett ettan och dom var tydligen ganska lik varandra. Men vi fick däremot inte pengarna tillbaka när vi frågade efteråt, menmen sånt är väl livet;) haha alla på sf känner värkligen igen oss, det är alltid något speciellt vi gör, haha faktiskt riktigt kul;)!


Nya skor

Sitter på bibloteket med Ester och Emelie just nu, Emelie ska snart till tandläkaren och Amanda ska strax komma in och vi ska på bio!:) blir supertrevligt nu innan hon och Emelie ska fara till Turkiet imorgon!:)


Men jag har iaf köpt nya skor idag, 399 kr på Scorett!:)


Nytt


Rut m.fl. 199kr:)


Jag vet att jag suger på uppdatera idag!

Sitter hemma nu och jobbar med min Almanacka medan Ester och Amanda sitter i soffan bredvid mig och håller på göra Amandas läxa. Fast jag har en känsla av att det inte går så bra för dom, inget ovanligt då alltså;)!

Dagen har jag först varit i skolan och sedan blev det stan med Ester och Gustav, vi gick mest runt först sedan skulle vi gå och äta tacobuffe på nattöppet för 19 kr, så vi gick dit och skulle kolla lite, men kom på att vi behöve rabatten som finns i en gratistidning. Så det blev att gå runt heeela stan och söka efter den där jäkla tidningen. När vi hittat den gick vi tillbaka för att köpa mat, men då såg det inte speciellt gott ut så det blev Mias istället!;d haha. 

Nu sitter Amanda och läser om brandsäkerhet och Ester sitter bredvid henne och leker med tändstickor, hon släcker dom med tungan!;o Fast nu har hon bränt sig så nu gav hon upp;)!

En sak som hänt bara någon kilometer här ifrån där jag bor på botniabanan.. Känns jätte hämskt. Vill veta vem det är som har blivit påkörd. Läs HÄR!


Sitting, Waiting, Wishing


syster♥

En sak som jag inte klarar utav är att höra eller se någon annan ledsen. Speciellt när det gäller min syster! jag klarar inte av de. Är hon ledsen blir jag ledsen. Mår hon bra så mår jag bra. Men just nu är det inte så jätte bra, allt känns bara jobbig då. ♥

Hatar det här!

Huvudvärken tar över mitt liv, seriöst! En vecka i sträck nu har jag haft ont i huvudet. Fyfan säger jag bara!

En orsak till huvudvärken kan iof vara all denna jävla plugg. Håller på bli galen! känns som vi aldrig blir av med det här! Känns otroligt skönt med lov nästa vecka, håller på tjata på brorsan att vi ska dra till fjällsstugan, men han jobbar tyvärr..;p men vi ser väl:)


Skogen


GRATTIS AXEL!

Grattis broder som fyller 19 idag♥

Idag blir det mycket plugga och fira brorsan. Nu ska jag iaf sätta mig med mediekomunikatioen en stund sen blir det nog lite fika och annat mumsigt:) Ni får ha det bäst, pusshej!

Btw, vet ni va jag lyckades med igår?;) Smällde till Amanda så hon fick en spricka i tanden;] haha, det var självklart inte med flit(:


Axel och Johan för något år sedan(; hitta ingen nyare bild på axel på min dator.

.♥.

Bara känslan av att veta att allt är kört, att det som fanns aldrig kommer finnas igen. Det är det som är jobbigt, men jag vet att det aldrig skulle funka. Tankarna snurrar i huvudet nu, orkar inte det här. Det är så så här det är nu och det är så här det kommer att vara, livet ut.

Msn 2011

Har precis laddat hem det nyaste msn, och jag gillar det inte alls. Kanske vänjer man sig, kasnke inte? Hittar inte heller hur man her skiten på Svenska.. men det är väl inget stort problem direkt men gillar inte designen ;p



Nyvaken

Vaknade i princip nyss, har legat och sovit i 3-4 timmar. superskönt! När jag klev upp och kollade ut genom förnstret såg jag att snön har kommit tillbaka nu, och mer kommer det hela tiden nu. Blir lite mysigare känsla på något sett:)

Aja, talet jag höll idag gick inte alls bra måste jag säga.. kändes ännu jobbigare att gå fram efter att Pauline och Fairuz just hållit två bra tal. fyfan, jag tappade bort mig, visste inte vad jag skulle säga osv. Tror bara att våran lärare Mia försökte vara snäll mot mig och sa typ några bra kommentarer. Aja nu är det bortgjort iaf:)

En av dom som jobbar på sf som jag, Ester och mamma pratade med för att kolla ifall mamma tappade min plånbok i biosalongen när jag och hon var på bio kom tydligen fram till Ester idag på stan och frågade ifall vi hade hittat den. Vilket vi inte har, men han hade tydligen varit snäll och fortsatt söka den i biosalongen osv. Vilket var supersnällt, men däremot hittade han den inte... Mamma har även ringt till polisen idag, deras hittegodsavdelning(?) självklart fanns den inte där heller... fan


Sista lektionen

Sitter på svenska nu, sista lektionen. Om ca tio minuter ska jag iaf hålla tal, vilket verkligen inte är min grej! jag hatar det snarare! Menmen det är bara en liten grej och för en ganska liten grupp så det kommer nog gå bra. Slutar för hela dagen om en halvtimma, så det blir åka hem med 1bussen och lägga mig och sova en stund gissar jag på, HE HE:D

Ha det super!

Låten har fastnat på min hjärna


Pinsamt

Riktigt pinsamt i matsalen idag, jag skulle springa före Amanda för att ta mjölk, och då slog vi ihop glasen. Vilket gjorde att mitt glas gick i tuuusen delar. Så vart det tyst och plötsligt började någon att aplodera, så fick vi en liten aplåd. hahha pinsamt! Fick några sår i handen men annars gick det bara bra:)

Nu sitter vi på mediekomunikationen(?) och våran lärare håller på berätta en snuskig historia. hahhaha okej den va kul också!



FAN

Kom precis på att vi har en uppgift i mediekommunikationen ska vara i princip färdig imrogn.. Har skrivit typ två meningar(?) Blir alltså att vara vaken hela natten och skriva, men jag vet mycket väl själv att det kommer sluta med att jag skriver kasnke i 10-15 minuter sen går jag och lägger mig och kollar på en film. Typiskt mig.


Naglarnaaa

Just målat naglarna med graffiti nagelack, det blir grymt! bilde på naglarna däremot suger.. menmen:) Nu ska jag lära en norsk svenska:) hare!

HEHEHE

Blev Mias med Ester och Tove efter skolan, delade på två stora stripsmenyer! Muums! Efter Mias gick vi omring lite på stan, Ester köpte massa nagelack osv. 16:45 då bion öppnade gick jag och Ester ner dit för att kolla ifall dom hittat min börs, men självklart hade dom inte gjort det. Blir så förbannad! Hade alla mina kort, 200 kr osv. FAN säger jag bara!


New Yorker

Sitter på skolan nu och håller på göra klart grafuppgiften.  Har just satt ihop min påse för NewYorker, bara massa skisser och texter att skriva kvar.


Buried

Filmen igår va bra, konstig, störd, spännande osv. En blandning alltså. Slutet var stört kan jag lova, men det gjorde ändå filmen speciell. Förövrigt så var det trevligt att gå på bio med mamma, mycket länge sedan man gjorde de.

Strax har jag svenskaredovisning. vi ska hålla tal, det kommer gå skitdåligt menmen. Vill bara göra bort de.

Innehållsförteckningsbläckfärgstillverkarsfabrikspostadress

Dagen rullar på som det ska.. min väska har precis gått sänder! Seriöst jag får damp snart. Orkar inte det här!

Sitter iaf på psykologin nu och hittar massor av roliga, konstiga ord!:) HE HE HE vet inte va jag ska skriva.

Hatar redan den här dagen...

Börjar hyfsat bra, jag kliver upp, klär på mig, sminkar mig osv. Allt som vanligt. Kommer sedan på att jag har min börs i mammas väska. Jag söker rätt på mammas väska för att ta min börs, men den ligger inte kvar där, kollar i bilen, där ligger den inte heller. Troligtvis tappade vi den på SF igår gissar jag på, jag HOPPAS verkligen att ingen har tagit den! Mitt bankkort, skolkort, boxercisekort, 200 kr och myckeeet mer fanns in den... Menmen, när jag kommit över min förlust så går jag mot bussen och när jag är drygt 100 meter från busshållsplatsen ser jag bussen fara där ifrån.. FAAN

Just nu har jag bara lust att går och lägga mig igen och inte kliva upp på ett tag. Förövrigt så håller jag på att bli förskyld också... BLÄÄÄÄH


Bio ikväll

Mamma blev lite förvånad när jag ringde till henne och sa att jag ville gå på bio ikväll, så hon sa bara "jaa, men har du någon som vill följa me då? " Så sa jag att ja ville gå med henne:) haha och hon tvekade inte och sa bara direkt att isf ville hon se på Buried. Så blir bio ikväll halv 10 med mamma. Mysigt!:)


Ännu en milkshake


Sitter och smaskar på det här för tillfället!:) Supergooo!

Ikväll är det bara jag och mamma hemma, ringde just till henne och sa att jag ville göra något ikväll.. ska försöka få henne att gå på bio med mig;] får se hur det kommer gå .. haha


Photo





Home alone

Ligger i sängen och har precis vaknat, mår aningen bättre än vad jag gjorde i morse men inte mycket. Klev upp vid 06:10 klädde på mig, åt frukost osv och hade tänk fara till skolan idag... men kände att det skulle inte funka.. Så det blev att gå och lägga sig i sängen igen. Hoppas på att jag kommer iväg imorgon, börjar blir lite långtråkigt här hemma..

Imorgon kommer iaf pappa och Axel hem från Egypten, vill inte ens tänka på hur bruna dom kommer vara.. speciellt pappa.. Men det ska bli kul att dom kommer he, saknar dom faktiskt! har inte träffat dom på två låånga veckor!;o

Nu ska jag iaf lägga mig och kolla på Torkel i knipa en stund!:) hare bäst!


Boxercise

Det blev en Ipren och sedan fara på träning. Rikgit skönt eftersom jag inte tränat på en vecka. Har även hunnit me att träffa Emelie och Amanda en snabbis:)

Snart blir det iaf sova så jag kommer mig iväg till skolan imorgon. Snabbt in i duschen och sen sängen! Gonatt!;*

 


Bild på Francesca för någon vecka sedan(:


Osminkad

Sitter i köket nu, precis gjort mat med mamma. Sen så har även mamma klippt mig, eller toppat håret iaf:) Lite mindre slitna toppar nu!

Här är en bild på mig innan klippning och är osminkad..;p



jaja, inte så smart men;d

Ja jag vet inte rikgit va jag ska säga men bland det dummaste man kna göra är väl att ge min mamma en iphone 4? Hon är ju inte överhuvudtaget tillräckligt smart för att använda den, och hon kommer garanterat inte gilla touch. Tro mig jag vet. Och nu ska hon imorgon eller på Onsdag få en av jobbet bara för dom tycker att hon typ "behöver" det innom jobbet? 

hahhaha aja, kanke överreagerar, mamma gillarden säkert. Hon går omkring här hemma och skryter om att hon ska få den iaf;)



Remember me

Ska precis sjunga lite Lips med Ester, och sart tror jag mamma kommer hem. Har just gjort en god bananamilkshake, muuums! Men nu ska jag fortsätta sjunga me Ester. Hanee!

Någon som har sett att jag har gjort några småändringar i bloggen då?:)


Slänger in en bild från Budapest, såhär såg typ bussarna ut!;d haha


Godmorgon...?

Eller vad man nu ska säga, vaknade med huvudvärk i morse och fruktansvärt ont i magen så blev hemma från skolan, mår fortfarade inte super men hoppas att jag mår bättre ikväll så jag kan träna och imorgon så jag kommer iväg till skolan då! Känner att min frånvaro knappast kan vara så bra  så borde inte vara borta nå mer på ett tag... menmen inget jag kan göra något åt just nu.

Har legat i sängen i princip hela dagen och bara kollat på film osv. Måste strax ta ut hundaran på en sväng sen blir det nog att lägga sig i sängen igen.


Sovgott

Klockan är inte ens 9 och jag går och lägger mig... Är sjukt trött och har huvudvärk.. så nu blir det att sova och hoppas på att slippa huvudvärken imorgon! SOVGOTT!


Amanda och Nemo sover!;]


Hemma igen

Kom hem för en liten stund sedan, har haft det jätte trevligt! vi har sett film, spelat spel, bastat osv. Amanda har däremot varit dum mot mig... Hon tvingade mig smaka grön mjölk. Alltså fet mjölk(?) men mjölken två veckor gammal märkte vi efter jag hade smakat... fyfan säger jag bara!

Nu sitter jag iaf hemma i tv-rummet med Ester, Marcus och mamma. Vi sitter och kollar på little britain(:






Hejjjs!

Hejdå kommer hem imorgon någon gång! skriver då!:)


Tsatsiki

Nu blir det kolla på Tsatsiki och försöka sova, var riktigt länge sedan man såg den, fick något ryck och ville se den, hah. Ska upp tidigt imorgon, bussen till vindeln går vid 12:10 från busstation så blir att åka hemifrån vid 11:20-30 något:) 

Kvällen har ändå varit hyfsat trevlig, blev lite Lips med Ester, Marcus och mamma med hennes vänner, däremot blev det mycket gammla låtar pga att dom va me, men kul vare iaf:)! Ska sova nu! Sovgott;*

 

Rubrik..

Sitter på rummet nu, just ätit middag. Tror jag aldrig ätit så mycket mat känns det som! Har itne så mycket att säga, ska kolla ifall Ester och Marcus vill hitta på nå kul, vilket jag inte tror. Blir väl se på tv eller något liknande.. aja! Hörs!



Fredag

Hejsan!
Dans och idrott var allt på schemat idag, drog sedan till stan med Sofie efter lunch och vi vandade omkring lite. Tog 13:00 bussen hem, duschade och nu ligger jag i sängen och har tänkt sova en stund, haha;]

Ikväll ska jag inte göra någonting alls, sitta på rummet och ruttna typ. Ester ska vara med Marcus så hon kommer inte vilja hitta på något, Amanda och Emelie ska på krogen. menmen, imorgon ska jag ju iaf till vindeln med Amanda!:)

Hörs senare! pussarrrr!


Och här en randombild från ungern:)!


Godnatt

Har inte alls mycket att säga nu. Har nyss kommit in, varit ute en sväng med Amanda och Ester. Det är gaalet kallt ute! gillar inte snön på nå vis, den drar med sig kylan..

Iaf imorgon har jag bara två lektioner, dans och idrott så det är en riktigt lugn dag, efter skolan blire antingen stan eller till Esters skola, får se hur det blir:) Helgens planer är nog bara att följa med Amanda till vindeln och till hennes mamma, ska bli trevligt:) Nu blir det att hitta någon film att kolla på och sen somna! sovgott!



haha, fick ett kuddfodral av mamma för någon vecka sedan, öppnade det först idag och såg va de va. gulligt!;]


Min lilla kille våldtar Amanda:)


Sådärja!

Nu har jag städat klart rummet, hängt upp spegeln, laggt ut nya mattan osv. Mitt rum såg verkligen förjävligt ut!

Före;


Efter;

Liiite skillnad kanske;d (spegeln står inte där längre)


Känner mig lite sur nu...

Kollade just vädret i Egypten där pappa och Axel är. FAN VA SUR JA BLIR! 33 grader!;o vi har fan minusgrader här.. Och under höstlovet drar typ alla till något varmt land och lämnar mig hemma. Inte snällt alls tycker jag!

Umeå


Egypten

Snö

Har just slutat för dagen nu egentligen, men funderar på att följa me klassen på bio. Har deremot redan sett filmen, menmen kan bli trevligt ändå. Jag Tove och Evelina ska iaf till Mias strax och äta lite innan:)

Förresten så kan dom som har lust få se mitt resultat på min hemsida, en mycket enkel. så klaga inte;d hah.  finns att se HÄR iaf;d

Here gött hejs!:)


Fina flickor!;D


Dålig uppdatering

Jag vet att jag inte uppdaterat något idag, men jag vaknade och mådde jätte illa så blev hemma från skolan. Nu mår jag iaf bättre så kommer mig nog iväg till skolan imorgon:)!

Kom in för en liten stund sedan, va och träffade Amanda snabbt. Har även följt me när hon och Emelie skulle sola uppe på skolan här i våran lilla skitby!(; trevligttrevligt. Tidigare så övningskörde jag in till stan, Ersboda. Jag och mamma skulle kolla på en matta till rummet, hittade en svart lurvig en, supermysig! kom även hem me en jacka och en tröja. 

Nu ska jag sova och kolla på Välkommen åter och Kungarna på Tylösand!

 


Sista bilden på nyjackan;p även tröjan.


Bilder

Hitta några bilder från kvällen på Amandas blogg som jag snodde. Orka inte ladda in mina just nu;)



Hittade en tröja ja ville ha, men den kosta mer än den va värd, så blev inge ;p

Bio kväll

Jag vet att jag inte uppdaterat något idag, menmen belv bara inte av. Har iaf just kommit hem från bion, va och såg på The other guys med Ester, Amanda och Emelie. Det var faktiskt riktigt grym!:)


Bild från google

Bilder från helgen

Nu kommer några bilder från helgen i åsele och vilhelmina!:) Dom flesta bilderna är tagen av mästerfotografen Tove!(;






Bara kneppt, klaga inte! hahahha(;


One more

Ja nu sitter pappa och brorsan på flygplatsen och väntar på att planet till Egypten ska lytfa, har inte träffat dom sen i Torsdags, och dom blir borta 8-9 dagar nu, så kommer sakna dom riktigt mycket! Men jag hoppas dom får det supertrevligt!:)

Btw. Så följde med Fai när hon skulle ta hål uppe i örat idag, så vart lite sugen jag me.. 
ResultateT:


KASFSALFKAÄAkfa

DEt här inlägget är till Toweee, bara för att hon äe så snel. Nu sitter hon och dricker upp min Kalle Sprätt, supergött! vet inte va jag ska skriva längre, skriver bara det här för att towe skulle få något att läsa TYP.
HEJS!

Hemma igen..

Sitter på skolan nu och kom tillbaka till umeå igår kväll, blev att sova i toves lägenhet eftersom mamma och pappa inte orkade hämta mig. Blev iaf sovmorgon för mig idag då!:)

Helgen har varit skittrevlig, bilder kommer senare näe jag laddat in dom från mobilen:)!
Nu måste jag jobba vidare på ngn propaganda analys typ... pusshej!


Hitta ingen passande bild, så sötSkott få va me;d

Hejdär!

Nu sitter jag och väntar på att Tove ska sluta matten, själv så slutade jag för typ 1 timma sedan(?) eftersom att vi bara gick och tog närvaro på Svenskan och sen gick och lyssnade på Cleo. När Tove kommer så ska vi gå hem till henne och sen vid 4 går bussen till åsele. kommer bli riktigt trevligt:)!

Blir inge mer bloggande förrän ja kommer hem, så vi hörs på söndag:)


Slänger in en gammal bild på Emelie, jag, Raychel och Amanda!:)
(fråga mig inte va jag gör! xd)


Helt sluut..

Ja nu är jag rikgit trött i både armar och ben, kom nyligen hem från träningen. Har inte så mycket att skriva så blir bara ett gonatt!

Eller förresten så drar jag till åsele över helgen, blir även en sväng till vilhelmina. Kommer bli kanoners!:)
SOVGOTT!


HEJSAN!

Tove häär (:
I helgen ska Klara å Fai kanskee följa mig hem te gooa Åsele (: YEY .
Nu har jag inge mer å säga, hejdå.
 

Det ska stå HEST

MumB

Godmorgon!
Nu sittar jag på multimedia lektion, vilket inte är det roligaste. Håller på koda en hemsida i html, inte lika svårt som man kan tro, men lite krångligt att komma ihåg alla koder.


Ny design

Ny design, bara en till enkel.


Förra;


Nya;


Vilken va finast?;d




Amandas skrot till... bil!

Ja nu har det hänt igen, Amandas bil gav upp mitt ute i skogen och vi var tvungen att gå hem, den här gången ides vi inte putta den tillbaka! Det bästa med det hela var ju att bilen dog precis bredvid kyrkogården... tänk dig gå där i mörkret med Ester och Amanda, självklart ska dom skrämma en än fast jag sa till dom att man inte fick skräma varandra..


Vandringen tillbaka i mörkret..

Och en bild på skrotet kan jag bju på;)


SÅÅ JÄVLA GRYM!

HAHAHAHAHA

hemma i skogen nu

Kom hem för en liten stund sedan, har vandrat på stan efter skolan med syster. Blev en liten skogspromanad med lillpajken Skott nyss. Var tänkt vi skulle leka lite kurragömma men han springer ju bara längst fötterna på en heeela tin så det funkade inte riktigt...


Amandaaaa

amanda är hääääär! (L)
hej allihop här är jag, bilen går så fort, meka varje dag, kåt på klara jaaa

Foto


En bild jag smygfotade när vi stod i kön på taxfree. såg baa väldigt dumt ut;d! haha

Favoriterna!



Urkassa cam-bilder!(;
Bild1 - Ringar från ungern - mellan 10-50 kr styck
Bild2 - Nagelack från ungern - ca 5 kr styck
Bild3&4 - Britney Spears parfym ungern(taxfree) 250 kr (50ml) 

Favoriterna! ♥


Stannade hemma idag..

Hade fruktansvärt mycket huvudvärk i morse så blev att stanna hemma. Är nog pga. allt resande, tidiga mornar osv. Men det var otroligt skönt att sova i min egen säng inatt iaf.

Svenk frukost/mat är nog också det godaste, Blev alltid något krångel när vi skulle äta/beställa mat till middag. Första dagen gick väl bra, andra dagen hamnade vi på en karaoke bar, fick brända hamburgare, brödet var som bara en bränd klump. haha;d ja orkar inte skriva om alla andra dagarna, men maten från burgerKing va lätt godast!;]


Nu kommer några fler bilder från budapest:)!





Home

Kom hem för ungefär tre timmar sedan och har bara burit in väskorna sen ut till Amanda! Saknat henne grymt mycket!♥

Iaf så har jag haft det supertrevligt! Kommit hem med en massa nya grejjer! 4 tröjor, ett par leggings, 5 nagelack, ett halsband, ett midjebälte, en parfym, en börs, en väska, 11-12 ringar, en bh och en mascara. Tror det var allt. Och allt det gick på typ 1200 svenska kronor, så är riktigt nöjd!:)

Blir bara en bildbom just nu, orkar inte skriva mer. dags att sova!











Kasnke inte mycket till bildbomb, men alla bilder gick inte ladda upp och nu ska jag sova!
Gonatt!


RSS 2.0