There will always be a "end" in friends..


Kolla min flcker!


homemade earcuff


Va tycks?:)
Första smycket är färdigt! Faktiskt riktigt nöjd! Ska göra nå mer senare men nu ska jag bara ta det lungt och lyssna på lite musik typ. hörs!


höhöhö

Nu är jag hemma igen. Tog bussen hem från john strax före tre sen blev det en sväng på stan med Ester. Nu har jag hittat mig en bikini, dock hittade jag inte den jag absolut ville ha men den jag köpte får duga:) Visar senare. När jag kom hem så hadde även mamma köpt mig en sommarklänning!=D När jag var på stan så gick jag även förbi (någon affär) och köpte lite grejjer så jag kan göra örhängen:)) Så nu blir det att grejja lite med de:)
Hörs senare!


dålig bild, menmne

Hemma hos John

Ligger i soffan hemma hos John och tar det lite lungt, tänkt att jag ska måla vilket jag strax ska göra också. Men det är varmt och jag ätit lite halvdåligt osv så är lite yr. Men börjar på att bli lite bättre. Vet inte vad mer jag ska skriva, nu vet ni iaf att jag lever än. Hejjss!


Rubrik

Godmorgon! Har precis ätit en macka och druckigt en kopp te. Strax blir det att gå till bussen för att åka in till stan och kolla bikini. Sen åker jag till John så får se hur bra uppdateringen blir där:)

IAf igår blev det en sväng till stranden tillsammans med Ester, mamma och hundarna på en promenad. Känns riktigt skönt att bo på landet ibland kan jag lova! När jag kom hem gick jag över till Amanda där vi satt och pratade om typ allt mellan himmel och jord. Hörs senare!




bikiniångest.


Har ångest.. vet inte vad för sorts bikini jag vill köpa. Ska till stan imorgon för att kolla lite och förhoppningsvis hitta mig en. Hittat några intressanta! Någon som kan tipsa om någon snygg bikini?:)


Mamma är underbar!

Mamma kom nyss hem med en hudkräm från The Body Shop, jätte gulligt av henne. Dessutom luktar den
underbart!:)



HEY

Ååh varför kan inte tiden gå fortareee? AJAAa, sitter hemma och bara tar det lungt. Ikväll ska det komma förbi en liten dvärgpudel troligtvis som sedan kanske kommer tillbaka på torsdag och bor här en stund, får ju hoppas att det blir bra iaf:)! Imorgon blir det en sväng till stan och sen hem till John, sen blir det troligtvis massa målande på onsdag skulle jag tro:)


Gammal bild från Grekland för något år sedan!

Midsommar i bilder






Blev inte så många bilder den kvällen men en riktigt trevlig kväll, vissa undantag.


kaboooom

Kanske är dags att uppdatera lite? Nu sitter jag iaf hemma bredvid Ester som sitter och kollar på One Tree Hill. Jag har sett klart alla säsonger nu, känns jävulskt surt! Vill se mera. Men aja, strax kommer mamma och pappa hem som har varit i fjällen sen i torsdags. Slänger in lite bilder från den senaste tiden.




haha ingen back på bilen;)

Det som är kvar av John's grannars hus!


sliiten och iiiiskall kan ja lova!


Måndag

hejjsan, sitter hemma och har precis varit ute en sväng med hundarna. Nu blir det bara ta det lungt och kanske kolla lite på One tree hill. Har även nyss fått ett svar på mitt mail till datateknikerna. Min dator kommer tillbaka imorgon! Nu har den varit borta i två låånga veckor, och hoppas verkligen inte att dom har tagit bort något på den!
Aja hur som helst så har jag egentligen ingenting att säga, Har iaf köpt Amandas studentpresent igår, hoppas att hon gillar den. Sen så köpte jag även ett linne och en midjekjol till mig själv, eller snarare mamma betalade;)  haha
Slänger in en bild på min sööta syster som just köpt ett kinderägg och fick en bil;)

Helgen

Okej skäms nästan, jag klarar verkligen inte av att blogga längr känner jag. Sitter vid datorn för sällan nu för tiden typ. Speciellt på helgerna. Men iaf så har jag haft en supertrevlig helg, Hjälpt Amanda på jobbet, spelat brännboll och sen har det blivit lite mer brännboll och sen blev det även lite festligheter på nydala och tältning. Dock blev det inte mycket sova men det tog jag igen igår/idag. Sedan så har vi även varit ut en sväng med båten till risön och badat i havet! =)

KFodskgfjdsajfasöl

HEjsaaan, har inte uppdaterat på ett tag nu, har bara inte haft någon ork tror jag? haha men nu så sitter jag iaf på skolan och väntar på att lektionen ska börja, den är i typ 30 min och sen slutar jag? dock hinner jag inte med 1 bussen.. känns surt. AJa blir att var med Tove istället:) Har förövringt fått lite utan en utsällning på facebook nyss och säger inga namn eftersom då kanske det blir mer skit. HAHHAHA sjuuuukt fult måste jag faktist påstå ;)
Ja vad ska man mer säga? jag orkar iaf inte berätta allt jag gjort medan jag inte bloggat, men ska försöka blogga mer nu. Nu blir det isället en bildbomb från dom senaste veckorna.

RSS 2.0