Underbar person!


Denna tjej är supeeer! och jag älskar henne!(:



Min lilla sötnos!(:

Nu ska jag strax följa med på Esters ridning, sen blir det väl att sitta resten av kvällen med Mindyard. Känns ju extremt spännande måste jag säga! fast ne. Aja HEjdå.


Liten förändring

Kände för att göra en liten förändring här i bloggen så fick bli en annan bakgrundsfärg, blev ljusare. Har det tills vidare iaf och sen får vi se om jag gör om allting:)!


såå, va tycks? ska jag ändra tillbaka?


Älskade syster!


Idag är jag bara hemma för att vara med dig! hoppas det löser sig!


Gonatt

Snabb uppdatering innan jag ska lägga mig och kolla på solsida, precis tagit hem nästa veckas avsnitt!:) Känns alltid kul när man ska se den men sen när det är söndag igen och man sitter hela familjen framför tv;n är det inte alltid lika kul att man redan sett det.. aja!

Idag har jag varit hemma hos john, vi for ut en sväng och grillade tillsammans med Jonas, Frida, Linda, Rickard, Lena, Thilde och harry. Riktigt trevligt! Efter det for jag och John vidare ut på en lite längre sjotertur, bara för att köra typ. Så kom sedan hem till middagen och har väl inte gjort mycket alls. Nu ska jag kolla på solsidan så har inte tid att skriva mer! hejjs!


Mot staden

Ska bara på en promenad med Skott sen drar jag mot stan en sväng, blir kolla lite kläder sen vänta på john tills han kommer in vid 5 tiden. Hejs!

 

 


Gonatt, hörs imorgon!

Dags att sova, imorgon blir det stan med mamma en stund sen ska jag vara med min lilla älskling, så ser väl om jag uppdaterar något. Har iaf precis lagat mina skor, kilklackarna. Så nu kan jag använda dom igen utan att dom ser störda ut:)! Och nu blir det kolla på film och sova, sen ringer väl John och väcker mig snart gissar jag på. menmen♥ Gonatt!

 

 


Brytit näsan?

Visstja tidigare idag attakerade en hylla mig på näsan. Jag hade inte gjort någonting!:o Nej men ja kuta in i en hylla och slog mig på näsan... Gör jättte ont! Och nu är jag röd på näsan och har fått en liten knöl.. Ester skattade åt mig när jag visade henne! hon kallade mig häxnäsa:( Då gick jag iaf och sa till mamma, hon sa att dom inte hade uppfostrat henne ordentligt! Och sen vid middagen så betättade jag exakt hur ester gjorde och då sa mamma att det faktiskt såg ut som jag hadde en häxnäsa sen skrattade hon :( :( :( :( jättte tasktigt! Vill INTE visa bild kan jag lova!

Done!


Sådär ja! Blev ett örhänge tillslut och jag vart faktiskt riktigt nöjd!:)


Fredags pyssel


Sitter och pysslar lite, visar resultatet när jag är klar!:)


Sveriges värsta bilförare

Sitter hemma i sängen och har just fått internet att fungera! Sitter och kollar på Sveriges värsta bilförare, HEHE! Dom är ju helt jävla störda helt enkelt, frågan är ju om dom är helt seriösa?!? Lite humor iaf!

Aja iaf så ska jag skicka lite mail och fixa inför min praktik osv, sen ikväll blir det bara att sitta hemma och kanske hitta på någonting med min sjuka syster. John ska ut på krogen och ragga på tjejer ikväll så ska inte vara något med han;d Hörs senare! hejs!


HLHFHBMJ...

På alderles för dåligt humör för att skiva egentligen. Så säger bara Gonatt och skriver väl när jag vaknar imorgon. Hej!


Min låtsasfru

Igår var jag Ester, Amanda och John på bio och såg Min låtsasfru, en galet bra film kan ja lova! Nu ska jag försöka jobba lite på samhällsen så jag får klart det någon gång. Sen har jag prov vilket kommer gå sjuuukt dåligt. Kan ingenting och vi lärde oss det långt innnan jullovet, så kommer inte ihår ett skit...


AAAAARGH

ÄMFASLÖKGJAÖLDSGMknsajfnmasÄFKASPOKJFAÖLSKGsafd, Okej nu är jag skit sur.. fick 5 poäng under G på samhälls provet!!! Menmen jag är kanske itne rirekt förvånad men jag är ändå sur, orkar itne göra någon extra uppgift. Men är jävliiigt glad jag inte missade provet och fick göra det idag, hade verkligen itne funkat!;d


!!


Om man bara kunde vara liten igen

Sitter och har fotolektion nu och tränar till provet.. instuderingsfrågorna är sjuukt konstiga. Typ Vilken funktion har följande brännvidder på en canon eos 450D? och Vad finns det för olika typer av objektiv? Känns inte alls som något att kunna, och varför just bara kunna för canon eos 450D? Frågan är ju.. Aja ska väl sitta här och kämpa mig igenom alla dryga och skumma frågor. För övrigt känner jag mig på skit humör idag! Har ingen aning om varför men vakna kanske på fel sida?. HEJS!


Dagens låt

Slänger in en dagens låt innan jag somnar. Sovgott så hörs vi imorgon!


Vääärldens gooaste! ge mig!


John lilla kissemjauw! Älskar den helt ärligt. finns ingen bättre katt än denna!♥♥♥


JfasfSAGKLAS

Har varit riktigt kass på blogga på senaste tiden, ska se om jag kan göra någon sort av förbättring! Sitter iaf i skolan just nu och har graf, känner mig sjukt less och har jätte ajaj i mina öron.. Funderar på om man skulle ha gått och kolla med dom på Guldfynd hur det kan kosta 100 kr att ta ett hål i örat och 280 kr för två hål?!? Jag tycker  det är jäätte skumt!

Menmen nu börjar vi igen och jag måste jobba på lite så jag får mina sidor i Mindyar klart! hörS!


Gammal bild från budapest!:)♥


Två nya hål!

Sitter i skolan nu och kollar på film i filmsalen.. kollar på typ frankenstein, nog för jag typ inte kollat över huvudtaget men.. iaf så började jag vid ett ungerför idag, eller egentligen inte men jag gjorde iaf! Före John skjutsade mig till skolan så for vi inte till stan för att jag skulle ta hål i örat. Så nu har jag iaf tagit två nya hål:)!

Vet inte riktigt mer vad jag ska säga, har iaf öppet hus på skolan ikväll så ska vara här till klockan 9 ikväll, känner mig inte alls speciellt peppad på det men kankse blir trevligt? aja ska väl försöka kolla på filmen en stund nu! vi hörs hejs!


mina flickoor!♥


söööt


Gaalet söt! sov bredvid mig hela natten!:)


blööh

Sitter på svenska lektionen nu och har hunnit ha en låång fotolektion och även en kort lunch. Ska fara till John efter skolan och imorgon har vi öppet hus på skolan så blir att vara på skolan till 9 på kvällen..

Känner mig jävligt slö idag och vaknade och mådde verkligen skit! men 15-20 minuter innan bussen gick klev jag upp och gjorde mig i ordning eftersom jag har så jävulskt mycket frånvaro! Däremot har jag knappt kunnat äta idag eftersom jag blir bara illamående av att typ se mat. Men lite har jag fått i mig:) glömde dock Johns hårddisk hemma som jag skulle ta med.. menmen de löser sig nog?;d


 

 



Sovdags!

Amanda har klagat en hel del på min uppdagering och någonting ligger väl i det hon säger. Har bara inte orkat eller vetat vad jag skulle skriva så.. Har precis tagit hem några filmer till Tove, som precis laddat färdigt, har ringt och sagt gonatt till John, så nu är det bara att sova! Blir att kolla på någon film tills jag somnar nu. Blir skönt med sovmorgon imorgon också! Sovgottt!


Slänger upp en bild på Johns bil som jag fota igår.


Helgen

Okeeeej, kommer knappt ihåg vad jag har gjort i helgen men jag har iaf hunnit iväg en sväng på bio, vi såg på Åsa-Nisse, härlig film de! hah visstja i Onsdags eller när det nu var så såg jag även burlesque, och den måste jag säga var grym enligt mig! Aja hur som hälst, lördagen har jag ju redan skrivit om.. ingen toppendag. Även söndagmorgon blev det jaga kor i lagården! haha en stoor jävel hade smitigt denna gång. Sen var vi iaf bara hemma hos John och tog det lungt, riktigt skön dag! Igår tog vi en sväng in till stan på kvällen och skulle fota johns bil, fick inte några riktgit snygga bilder och kameran höll på dö.

Nu sitter jag iaf i skolan efter en seeg morgon.. Guuu va jag hatar denna skola!



BRUNO MARS

Såg att Bruno Mars ska till Köpenhamn! Nu ska jag bara få tag på två biljetter så ska jag tvinga med mig John dit ner!:D:D:D


vilken jävla skit dag!

Okej vars ska man börja? Dagen börjar med en tidig morgon eftersom jag och John sköter deras tjurar medan hans föräldrar är i Tallin. Jag gick ut till lagården medan John startade en eld. Jag kom strax tillbaka springandes och sa till john att en av ung tjurarna hade dött, eftersom att den låg helt stilla medan alla andra stod och typ skrek? Iaf så sa John att den troligtvis bara låg och sov, men han följde med mig in och kollade. Det visade sig att den hade brytit nacken.. Så vi var tvungen att dra ut den från lagården. Just innan vi skulle dra ut den slet sig en av dom fullvuxma tjurarnma sig lös och det tog säkert minst 30 min att fånga in den. Tillslut var allt klart där ute och vi skulle börja dra oss mot stan.
Det slutade med att vi bara kom oss till Kroksjö så blev vi invinkade av en trafikpolis.. Slutade med en böter på 3600kr. Dom hade mätt hastigheten på 79km/h på en 50 väg. två km/h till så hade tydligen körkortet dragits in. på väg vidare mot stan senare missade vi systemet. Men nu sitter vi i Mickel och nu kommer Linnea och Tobias. Hoppas på en trevlig kväll nu!:)

Finbesök


Sitter och pluggar och har besök av en jätte kär liten kille i rummet. Har har stått ute på gården och ylat och varit jätte olyklig.. stackarn! att han ska ha det så jobbigt att vara kär.. Känns som vi har himla tur att inte ha några tikar på den här sidan av byn, då hade det blivit ett jävla liv. Och då räknas inte Nellie eftersom hon är så liten;)!

Okej nu ska jag ta och äta någon lunch, plugga och gå ut en sväng med hundana.
10 dagar nu. Dags att kämpa!


Naglarna



Målade naglarna tidigare idag, fick något ryck. Här är iaf resultatet.  GONATT


Dagens planer

Det jag har planerat för idag är att ligga i sängen och kolla på töntiga filmer.. typ?!? Någon som har ett tips på en töntig film?(:

Ska väl även försöka bli frisk och göra någon läxa om jag orkar. Måste iaf vara frisk tills på torsdag! Har inte tänkt missa samhällsprovet! Nu orkar jag verkligen inte skriva mer, hörs senare! hejs!



Tre gamla bilder på mig;d

 

 




hur sööt va inte denna;)?


EyeLipsFace

Ligger hemma och har fått magsjuka.. har i princip legat i sängen hela dagen, endast ätit en macka kring 11 i morse. Inte kul på någotvis. Men tänkte passa på att lägga in bilderna på sminket jag fick hem för ett tag sedan.



Två penslar, Concealer och foundation - 18.30 kr st.

Rött läppglans - 18.30 kr.

Eyeliner - 18.30 kr.

Ögonskugga - Drama och Brownstone. - 18.30 kr st.
Mineral foundation - 42.70 kr.

Cover stick - 18.30 kr.


Är supernöjd med allt, nu ska jag lägga mig och vila och se en film eller något! vi hörs!(:


Lördag

Okej blev ingen paus tills på måndag eftersom det sluta med att jag sitter och deppar själv. Kan inte vara med John eftersom han har åkt på magsjuka.. Nu känns det ju som att jag bara kommer ha jävligt tur ifall jag jag inte också får den där jäkla magsjukan. Men får hoppas jag slipper det!


Riktigt snygga brudar i onsdags;d
Dom absolut bästa!♥♥


Paus

Tar en kortkort paus tills på Måndag.


Paket

Titta vad som låg i brevlådan igår! Nu har det äntligen kommit!:) Bilder på grejerna i lägger jag upp senare!:)

Sitter på fotolektion just nu och har skit tråkigt! men nu ska jag sätta mig och spela nå spel! hejdåå=)


HEY

Nu har vi haft lunch och lektionen har börjat igen. Har gjort fram -och bakvagn på tidningen, Orkar verkligen inte göra något snyggt eftersom vi bara har en lektion kvar. Vill bara ha ett betyg så.. har inte tänkt att jag ska bli vald så!;d Aja nu ska ja kolla lite vidare på Mean girls 2 och sen ska jag även göra mer på designen:)


Temat är Nostalgi.
bara en enkel design, innehållet och rubriker å allt kommer ändras.


Graflektion

Gomorgon!

Sitter på graflektionen nu och har precis haft svenskaredovisning. Gick väl helt okej, skitnervös var jag men ändå. Nu blir det sitta och göra en mall för mindyard, skolans tidning. Och den ska vara klar på tisdag nästa vecka.. Sjuuukt jag har inte ens börjat.

Menmen hade tänkt sätta mig och kolla på Mean girls 2 nu men vet inte om jag kan göra eftersom jag ska vara klar snart med mallen.. Aja Hörs sen!


RSS 2.0